詳盡pixel 6 pro vs iphone 13 pro max 拍攝比較結實

141 回覆
28 Like 13 Dislike
S21u同iPhone 13pm都應該做到。
係長暴問題,只要set好部機,比足時間,一定影到。
當然影到,同影得靚係兩件事,我都估影星呢一part, pixel 應該贏晒
有無sony熱線電話,我打去問問佢
一部保值,一部完全唔值
iOS: iPhone 13 Pro Max
An: 反省下自己點解咁失敗,然後轉會iPhone 13 Pro Max
AI咪即係唔係最真實畫面
咁你不如上網down好過啦
咪引戰

如果12 Pro個鏡就差過12 Pro Max

今代13就兩部一樣
3年前機已經影到
唔好笑 6年前既機都影到月亮
作為一部電話 通話功能都唔該做好先拎嚟比較啦
5g燒電又發熱唔用都罷 但呢個年代volte都用唔到真係唔好浪費時間 你等佢出港行再鬥都唔遲啊
又公道講句

只要肯Root

可能可以Unlock返個VOLTE
喺連登開po 永遠得
冇行貨
冇5G 冇VOLTE
話知部機曉飛天 唔會考慮
我自己都用緊Android都要講句
為咗個基本功能犧牲安全性真係好on9 重要唔知Google個m2會不會好似Samsung knox咁root會物理熔斷冇曬部電話啲獨有功能
題外話,影相質素係黎自硬件鏡頭定係軟件AI執
點解motorola 手機 個相機廿年都俾人屌影相垃圾?
兩方面都有關係 但總括嚟講hardware個影響會大啲
moto賣咗比支那都唔洗唸住有咩突破啦 支那自己拎曬啲資料技術開個新牌子for自己人唔好
你又啱
直係好難取捨
無保養 自製安全漏洞
去換應有既功能
又真係幾on9

Btw個物理熔斷可唔可以講多D
影到星無咩大不了,以前用LG G5連極光都影到
我自己就係用緊Samsung
佢個knox你當係有塊chips同memory 專門用嚟處理同save Samsung相關嘅安全嘢例如Samsung pay password果啲
當你一旦flash rom 或者root就會detect同時加電燒毀底板上面連結嘅線路
雖然你root咗之後都可以正常使用電話 但依賴knox嘅服務就會用唔到
因為係物理性破壞 就算你flash翻原廠ROM都唔會再用到knox services
Google 可以話你聽,佢用software 發揮hardware 200%嘅能力出黎
贏晒係真。
自己有影開星,pixel直出嘅星星相,真係拍得住普通單反長曝嘅相
你睇下前幾代pixel個鏡頭幾廢

但出嚟嘅相都係屌打其他手機
本身影相
Pixel>>>Samsung>Apple

依家兩邊個算法都追得7788
最真實? 邊部機做到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞