學店Degree 大決鬥

397 回覆
258 Like 26 Dislike
用同一科黎比較
shape:
120 credits、7 modules
$75,000

scope:
$124,200
180 credits 、9 modules

兩間都有考文垂既 program , vtc 真係癡撚線…
不過scope 真係讀多D野,shape 似係比你以最平、最短時間畢業
EEE可以拎C牌
點睇
上面認咗衰仔
俾人鞭咗好多下
但見工都係靠緊背後嘅bs學歷
真 我都比較過差唔多programme既科
9成一樣
同埋講真 學店雖然易入 但拎靚gpa都唔易
條友被你班仆街笑到acc 都del 埋
倒轉我poly hd 出身 當年圍內啲人都係2x 分衰中/英文
你話柒下柒下嘅大概成班計一半半啦 但係個啲多數升唔翻上去 yr 1 可能已經quit
不過過來人咁講有hkcc 真係咪鬼讀polyhd
polyhd 真係得叫做平啲
香港都係大學... ok 啦...
訓撚醒未
改名大學就有ugc?
其實讀speed scope出黎有幾多公司會當main campus cert
原來shape都有用?我以為係學店冇考慮過
i大垃撚圾,City個SCOPE 貴過本科
shape 個價係無敵,8皮野有找,VTC HD生仲免申請費
其他無了解過…
基本上係得ive 咁平
Thei都好貴,speed 讀曬成個top up最少要16萬
用同一科黎比較
shape:
120 credits、7 modules
$75,000

scope:
$124,200
180 credits 、9 modules

兩間都有考文垂既 program , vtc 真係癡撚線…
不過scope 真係讀多D野,shape 似係比你以最平、最短時間畢業

佢本身都有資助當人係啦好嗎
爭奪垃圾堆中既霸主
必須的
如果唔係又一車車ive 仔
不過你in兩電一鐵就唔會當係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞