免費體育直播分享區(5)

786 回覆
32 Like 10 Dislike
無電視台買反而uefa.tv每場都有得睇
當然冇廣東話就爭啲
有何柏霖
咁夜
【星期五上午9:00🏀NBA總決賽:波士頓塞爾特人 對 金州勇士】
聽朝為大家送上NBA總決賽直播!塞爾特人同勇士,你哋睇好邊隊?
#NBA總決賽 #波士頓塞爾特人 #金州勇士

唔睇歐國聯 睇呢場好過
星期六有場12點
匈牙利對英格蘭
歐國聯都無直播係咪代表有線份合約都已經完咗
如果唔係烏克蘭場波去到六月先踢
應該有線三月就已經收工
世界盃歐洲區外圍賽同歐國聯
我估版權應該係分開買嘅
只係兩個比賽都係有線買到
有啲地方嘅電視台淨係買其中一個比賽
烏克蘭嗰場係外圍賽所以一定有得播
得uefa先會咁做
黎緊呢3日都多早場
我指冇電視台投
就免費播比大家睇
得uefa會咁做
都算係為球迷着想
咁都叫多?
【76台直播FIVB 世界女排聯賽──中國🇨🇳 對 意大利🇮🇹 】
6月1號中國女排首戰旗開得勝😆,開頭以落後一局嘅姿態連贏三局,中國隊李盈瑩攻勢強硬,幫隊拎咗唔少分數👍🏻,最後中國隊以局數3:1擊敗咗荷蘭隊,而聽日6月4號就會出戰對決意大利‼️

而意大利喺6月1號對土耳其果場被對手3:0橫掃😳,唔知今場中國可唔可以Keep住個勢擊破意大利再次得分呢?你哋又點睇先?🤣🤣

📺 76台直播FIVB 世界女排聯賽🔥
📺 6月4日晚上08:55 -10:30 中國🇨🇳 對 意大利🇮🇹🔥

#76台 #李盈瑩 #世界女排聯賽 #FIVB #中國女排 #意大利女排
【77台直播FIVB 世界女排聯賽──美國🇺🇸 對 巴西🇧🇷】
聽日係世界女排聯賽強隊對強隊之戰呀 ‼️😱美國係上屆冠軍🥇而巴西係亞軍🥈,仲要佢哋兩隊喺首戰都成功勝出!🔥美國以3:0贏多明尼加;巴西以3:1贏德國!👍🏻

所以呢場上屆冠亞之戰一定競爭激烈🏃🏽‍♀️!聽晚一定要留意77台美國對巴西女排球賽!🏐

📺 77台直播FIVB 世界女排聯賽🔥
📺 6月5日早上08:55 -10:30 美國 對 巴西🔥

#77台 #世界女排聯賽 #FIVB #美國女排 #巴西女排
https://fb.watch/dqQXCQBDew/
Asia rugby championship
韓國對馬來西亞
勝方將會係7月9日主場對港隊
再贏咗會對湯加爭2023世界盃入場券
Push
Korea
Win
撐港隊
【星期一上午8:00🏀NBA總決賽:波士頓塞爾特人 對 金州勇士】
嚟到總決賽第二場,塞爾特人對住勇士,會唔會有新嘅部署呢?
#Gameday #撐自己人

今晚(6月8日)香港足球代表隊將於印度出戰亞洲盃外圍賽第三圈D組亮相,首場對上阿富汗。除了港台電視32台有免費直播,足總亦宣佈在南昌V Walk或屯門V City中庭亦會播放賽事,大家記得準時撐香港隊。

#RoadToAsianCup #香港勁揪 #香港隊 #阿富汗
【星期四上午9:00🏀NBA總決賽:金州勇士 對 波士頓塞爾特人】
聽朝為大家送上NBA總決賽第三場!勇士可唔可以keep住個勢呢?🤔
【星期六上午9:00🏀NBA總決賽:金州勇士 對 波士頓塞爾特人】
嚟到第四場喇!聽朝記得準時睇直播!
聽晚港隊
【亞洲盃外圍賽第二場 香港對柬埔寨】
香港時間今晚19:30港台電視32會現場直播,大家早啲返屋企撐香港隊!!
港隊第一場以2:1贏咗阿富汗全取三分,暫時因得失球差落後印度排第二。
由於今屆增加咗出線席位,每組首名同五組最佳第二名都可以出線明年決賽週,所以如果呢場對柬埔寨可以全取三分,基本上就好大機會出線。

We are Hong Kong !!
香港加油 !!
#香港勁揪 #香港隊 #RoadToAsianCup
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞