免費體育直播分享區(5)

786 回覆
32 Like 10 Dislike
76台
禾堡1:0
英格蘭聯賽盃決賽⚽ | 車路士 對 利物浦
2月27日 深夜12時25分

#車路士 啱啱勇奪世冠盃🏆,前鋒 #盧卡古 (Romelu Lukaku) 狀態似乎唔錯!不過佢喺上星期嘅英超聯賽,全場比賽只有7次觸球,引起唔少球迷討論😣!面對住一直保持強勢嘅 #利物浦 ,又有精湛球技嘅前鋒 #文尼 (Sadio Mané),上星期仲喺英超聯賽一記倒掛勾射,到底今晚邊隊會捧走英聯盃呢?

今晚一齊睇直播:http://www.hkopentv.com/#/live

#香港開電視 #HKOpenTV #開電視 #77台 #英格蘭聯賽盃決賽 #EFLCup #ChelseaFC #LiverpoolFC #RomeluLukaku #SadioMané
【創富FORM】今晚8點半準時開波!!!!

東網免費直播德乙:漢堡 對 雲達不來梅

想同「波盤專家」J臣 同埋 樂比堅尼 互動溝通講波經,記得喺呢個POST度留言呀!!

https://bit.ly/3pi8wwD

東網免費德乙直播賽程

2月26 01:30am 德乙:漢諾威 對 基爾 - 評述:J臣、樂比
2月27 08:30pm 德乙:漢堡 對 雲達不來梅 - 評述:J臣、樂比

3月5 01:30am 德乙:基爾 對 柏達邦 - 評述:J臣、樂比
3月6 08:30pm 德乙:雲達不來梅 對 特雷斯登 - 評述:J臣、樂比

#德乙 #德國乙組足球聯賽 #2Bundesliga #東網免費直播
kepa飛機
德國盃足球賽半準決賽⚽|柏林聯 對 聖保利
3月1日 深夜3時40分

#柏林聯 上個月放走咗 2位攻守大將👋🏻,加上首席射手🦵🏻 #阿禾尼 (Taiwo Awoniyi)近3個月上陣都無功而返,種種原因令隊內軍心大亂😮‍💨。

反觀德乙領頭羊 #聖保利 繼續保持強勢🔥,早前更加喺16強爆冷踢走上屆冠軍 #多蒙特 !當中前鋒 #貝斯泰拿 (Guido Burgstaller) 為球隊不斷入球⚽。唔知今晚兩隊嘅主力得分球員正面交鋒會點呢⚔️?

今晚一齊睇直播:http://www.hkopentv.com/#/live

#香港開電視 #HKOpenTV #開電視 #77台 #德國盃 #半準決賽 #DFBPokal #1FCUnionBerlin #FCStPauli #TaiwoAwoniyi #GuidoBurgstaller

東網免費直播賽程

3月5 01:30am 德乙:基爾 對 柏達邦 - 評述:J臣、樂比
3月6 08:30pm 德乙:雲達不來梅 對 特雷斯登 - 評述:J臣、樂比

3月12 01:30am 德乙:羅斯托克 對 基爾 - 評述:J臣、樂比
3月13 08:30pm 德乙:恩高斯達特 對 史浩克04
Dallas vs Lakers 討論區

另外Yahoo有免費直播
https://bit.ly/3uL2Yvh
德國盃足球賽半準決賽⚽|漢諾威 對 萊比錫
3月2日 深夜1時25分

#漢諾威 最近狀態唔錯,無論係德乙定德國盃,都試過3:0大炒對手🦵!加上中場 #凱撒 (Dominik Kaiser) 曾經係萊比錫嘅隊長,今次佢再戰前東家,唔知會擦出咩花火呢💥?

#萊比錫 呢排亦成為焦點,皆因「神射手」中場 #尼根古 (Christopher Nkunku)表現出色🤩,成為皇馬同曼聯嘅轉會目標,身價仲可能高達7,500萬歐元💶?!睇嚟到時會掀起一場「尼根古爭奪戰」🏆!

#香港開電視 #HKOpenTV #開電視 #77台 #德國盃足球賽 #Hannover96 #RBLeipzig #DominikKaiser #ChristopherNkunku
3月4日至13日,北京2022冬殘奧,
港台電視31獨家直播!記得留意!

96台逢星期六中午播NHL
分唔工直播定錄播黎
19:55殘奧開幕禮 31台直播
由於緬恩斯有19個職球員確診肺炎,暫時未知星期日嘅直播,緬恩斯對多蒙特嘅 "高普杜曹永不獨行打比" 能否順利舉行!

至於聽晚 (星期六) 601+76台仲有場超強戲碼三甲大戰,Bayern vs Bayer 拜仁對利華古遜!

(圖片來源 : 德甲官方Youtube精華 Cap圖)
【NBA 常規賽 星期六上午8:30:密爾沃基公鹿 對 芝加哥公牛】
聽朝早啲起身,一齊睇公鹿公牛之戰!
#NBA常規賽
美國金 支哪銀
轉咗播愛民頓油人
對芝加哥黑鷹
Thanks 樓主
lm

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞