免費體育直播分享區(5)

786 回覆
32 Like 10 Dislike

Push
Lm
東網直播賽程

10月26 08:40pm 高級組銀牌籃球賽:南華 對 滿貫
10月30 00:30am 德乙:海登咸 對 史浩克04
10月30 04:30pm 港超聯:傑志 對 香港U23*按次收費直播
10月31 08:30pm 德乙:卡爾斯魯厄 對 柏達邦
lm
上個post用左成年
少推post 差唔多
英格蘭聯賽盃⚽| 車路士 對 修咸頓
衛星直播 10月26日 深夜02:40

重上英超榜首嘅車仔上星期贏出西倫敦打吡👑,功臣點少得門將 #文迪 (Édouard Mendy) 同 左翼衛芝維爾 (Ben Chilwell) ?不過近期焦點一定係被 #紐卡素 相中嘅前鋒 #添姆華拿 (Timo Werner), 雖然佢今年多次錯失入球機會😮‍💨,不過速度型嘅佢埋門功力絕對唔惹少。唔知今場佢可唔可以洗脫「前鋒墳墓」之名,為藍軍帶嚟進帳🔵?

#修咸頓 終於開齋,早前主場以1:0擊退 #列斯聯🧐 ,自從 #丹尼艾格斯 (Daniel Ings) 轉投 #阿士東維拉 之後,今季狀態大勇嘅前鋒 #艾爾尤諾斯 (Mohamed Elyounoussi) 就成為球隊新希望🌟,傳聞近期 #阿仙奴 同 #李斯特城 都對佢虎視耽耽👀!

今晚一齊睇直播:http://www.hkopentv.com/#/live

#香港開電視 #HKOpenTV #開電視 #77台 #英格蘭聯賽盃 #車路士 #修咸頓 #EdouardMendy #TimoWerner #DanielIngs #MohamedElyounoussi
85呢排又唔撚播韓假
韓假勁悶有冇都罷澳假夠弱智好好睇,希望有
亞洲最高水準

亞冠韓職係東亞4強佔3位
今年多左好多了
77多
99 96一樣一個月一場英超 西甲 每星期一場nba
85cut荷甲 而家韓假都
韓假唔撚刷角。澳假刷到啪啪啪
76直播緊德國杯
77 02:45播聯賽杯
英格蘭聯賽盃⚽| 韋斯咸 對 曼城
10月27日 深夜2:40

#韋斯咸 即將對戰 #曼城,兩隊近10次交手,韋斯咸嘅戰績係9負1和😢 #華拉錫(Nikola Vlasic)轉投韋斯咸之後,今季已經上陣多項賽事🤩究竟鎚仔幫今仗能唔能夠憑藉主場優勢,撃倒長勝將軍藍月亮呢🔥?

最近有傳四屆英聯盃盟主曼城決定同英格蘭小將 #霍頓(Phil Foden)提早續約,人工亦會大幅提升🤔霍頓上季已經跟住藍月亮稱霸英超,亦幫球隊殺入歐聯決賽🦿對鎚仔幫嚟講,霍頓嘅驚人潛力絕對係不容忽視💪🏻

今晚一齊睇直播:http://www.hkopentv.com/#/live

#香港開電視 #HKOpenTV #開電視 #77台 #英格蘭聯賽盃 #WestHamUnited #ManchesterCityFC #NikolaVlasic #PhilFoden
---
▶️隨時緊貼直播內容:
https://linktr.ee/HongKongOpenTV
拜仁0:1
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞