★J慧中時間又到了!(210)

1001 回覆
1 Like 10 Dislike
如果老貓肯入番黎,承諾唔再提佢舊事
X2
一定
老貓work
老貓work
old cat work
台灣總統蔡英文證實有美軍派駐台灣
https://lih.kg/2753203
多過200人就開戰
撚9支共
老貓回來吧,大家一定會多啲關心你
apple D app越黎越貴,仲下下都冇買斷要課金
屌那星pastebin個所謂"AI filter" 廢到無論, 亂鳩o甘過濾, 都冇copyright content佢話有, 唔比post 去public

World No IT
咩o野app?
只係將噚日寫o既加個cowsay command入去唔比post去public, pastebin都on99, 已經email通知佢, 屌柒佢個所謂"AI filter"

都唔知係咪老貓effect? , 就係o甘o既無聊kill time script都唔得

PDF expert, 一年差唔多成50美金
支鬼睇唔到唔算,當我冇講過
IT is rich
話說呢個app有乜把炮每年收50鎂?
見騰訊有報
睇PDF同改姐,好彩上年買左另一個可以改PDF,唔洗年年俾
另外有個畫3D既,一個月50幾美金,真係Short左,仲要IPAD又唔夠RAM,圖大少少都hang機跳app.

apple個美國acc仲有幾十蚊係入面,無聊睇下有咩買姐
所以iOS用家係IT佬眼中o既羊牯 Chromebook可以裝Linux software, 改PDF簡單可以用
LibreOffice Draw
Okular
免費, 改文字冇問題, 高級功能要用
https://www.qoppa.com/pdfstudio/
一次過比 89普通版, pro版129鎂, Windows/MacOS/Linux都有
呢個都得, 平o的
https://code-industry.net/masterpdfeditor/

每年50微就係改o下PDF真係貴
we are old cat good friends
買咗GoodNotes, 改到pdf, 好似仲要係made by 香港人
但其實喺 iOS edit PDF 有點 on9,點會唔係用檯機
做到 form recognition?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞