★J慧中時間又到了!(210)

1001 回覆
1 Like 10 Dislike
係喎, 即刻改pastebin
已經加咗入去

code https://pastebin.com/raw/jKL9QGsN

冇開新paste, 用番舊link

cap圖

玩足幾粒鐘

加!!

加!!!
RANDOM唔係實出到想出嗰個

IOS 出咗15.1 老貓又唔work

Chromebook原来有個AUE嘅嘢,系統自動更新6年半,之後就冇更新,原来唔係計你買機開機之後計,係硬件商開賣計,太舊嘅可能更新年期好短,查吓用緊嘅可以去到2026年6月

雖然再冇更新其實冇所謂,只係可能冇新功能,照用到,亦可以自己裝其他第三方系統, Linux, non-google chrome os都得

而家理解個個硬件商都唔講AUE仲有幾耐,免得年期短倉底貨賣唔出
老貓仲創造左hk no it
一個負評係咪老貓嚟
老貓仲會入嚟
iPad 同 Chromebook嘅話, 後者強好多,基本上可以處理大部份電腦嘅嘢, iPad OS限制太多,而且冇真多工能力,Chrome OS就接近PC嘅OS,個script喺Linux寫,擺去pastebin拎番落嚟改,喺Chrome OS嘅Linux裝番VLC, 一樣咁用

如果真係要做吓文書處理,寫吓Python/Perl/Bash script之類,買Chromebook唔好買iPad, Chromebook都可以當tablet用,一樣有支筆畫圖簽名,專業做圖可以裝GIMP, 基本上識用photoshop就識用佢,啲hotkey都一樣嘅,功能有photoshop 8成半起碼

不過我唔識做圖
老貓work
老貓work
老貓work
老貓點睇

黑幫鹹碟工場月賺500萬 包食宿聘內地黑工燒碟 警拘13男
https://lih.kg/2752019
點會仲有燒鹹碟?

話說以前網絡慢,就冇辦法,四圍都有四仔舖,去到100M寬頻年代都摺哂
老貓:hk no IT
內地少女失蹤15年後被發現 手腳竟全斷了...地上爬行乞討
https://lih.kg/2752084

唔怪得老貓只覆icon
老貓RIP
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞