[I/A] 超級機器人大戰DD [82] Server斷夠線未

1001 回覆
0 Like 3 Dislike
唔知有冇old news
BS掛機 唔用MAP炮招就唔彈APP
用唔用都會彈
你個名=我
我用map 必彈
尋日試左一次冇用map
冇彈
依家試緊第2次
彈唔彈睇彩數
所以試緊
平時有用map 6hr內係必彈
尋日第一次試冇用map 係冇彈
唔知係咪有必然嘅關係
老是常出現
用hi nu map 同老古map 彈同lag 嘅時數會大增
其他map 問題不大
阿香都有得唔抽咁搞笑
由打唔贏鎮10到輕鬆ex9(好似係
我用z map
掛左7日 7日都係6小時內必彈
大師真係快
琴日消BP推EX, 過到EX1, 三王有西瓜冰招map易打咗好多,

一區三王 : 獸神+女主+加斯(激勵x3)+西瓜冰, 獸神+女主做閃坦, 加斯負紮責加氣同buff, 西瓜冰就只用map降氣同清下卒仔, 用map殺卒仔唔會加王氣, 190氣獸神用二技反擊一招秒三王
三區觸鬚王: 獸神+女主+WZC+死神/真三一, 獸神+女主拉低運王入左下死角, 死神清怪加氣開不屈食王60%血嘅必中, 低運王入左下死角就放題處理
四區使徒: 參考0課策略, 用男主做坦、N1(減氣x3)、真希實、古辛/明日香(直擊),無直擊sup關係,只能不停爆break磨死
六區盲俠: 用高文、獸神、死神,推獸神去左下引王入死角後,獸神、死神、高文放題處理
七區尾王: 黑波(減氣x2)、真三一(必中x2+覺醒)、肥德(感應+不屈x2)、女主(感應+閃身+閃身),肥德+女主磨break,黑波減氣+抽水,真三一負責放題, 黑波縮喺左下角, 打法係keep著王長期110氣以下, 削王血及爆break前不要低過34,650(57,750x60%), 爆break就用真三一野轟落去, 再用普攻食一下王嘅不屈, 黑波係呢個時候就要上前減氣+必殺減氣, 消咗尾王加氣效果, 之後又係削血磨break, 2次爆break前不要低過17,325(57,750x30%), 爆break又係用真三一轟落去, 跟住開必中再轟beam落去, 如果beam殺唔死王, 就要留意王血唔好低過11,550(57,750x20%), 之後繼續用黑波減氣, 肥德+女主磨break, 再用真三一開必中秒尾王

今次鎮壓基本係攻閃機天下, 因為王打中目標就加好多氣
係腦度打贏左
打ex3成堆保險精神未用過
3180石了
今晚上3500
月尾限唔使抽上4000
大師勁到
油包
下個更新
迎擊可以單區reset
大師屈J
27號更新
終於 咁多次先肯整
唔值錢
家陣最值錢係昇格料
真,只要有5支本去掛雙周,個雪球就會愈碌愈大
400石一支油,仲貴過白金包
只要ochi出信唔比人刷油再ban下人
之後油包就會多人買
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞