[I/A] 超級機器人大戰DD [82] Server斷夠線未

1001 回覆
0 Like 3 Dislike
到出替代品應該係next gen 先會下放落非限
邊有替代品可言
就算出下一部回精神嘅機都唔影響同時出兩部
何況vv1都唔差 5手 單體325%威力必殺 本身高命
影響第二部呢d 野係個plus
Vvv4 就算同vvv1 出,都要有d 練度先出到,仲要上唔到t0,主要係長手破break弱化
呢個唔算係一個好大嘅優點

反而vvv1 本體同張限更加有價值,雖然都係要有d 練度
所以我先話就算出替代品都會有d 遠,同埋放落非限會打折, 除非放落親生仔度
Vv4本身就上唔到t0
Btw 同時出兩部係指vv1同以後會回精神嘅機

無練度都無乜所謂 本身五手高威力必殺 高瞄準 回精神呢幾點係唔洗點練就有
其實今年出嘅雙週限都冇乜邊張係唔駛抽
咁先係最賤 完全唔比你回氣
2號機
相比帝王3技真係有啲廢
I see
咁如果出第二部非限替代品嘅話小課/0課/果期缺石嘅人可以 冇咁大壓力
就好似用古辛坦住先頂帝王限咁
錦上添花
補數值only 完全無新嘅特性
不過宜家帝皇係呢個鎮都開始沒落(可以坦下使徒)
帝王三卡加瞄覺醒,都係果d 老土野,完補帝王多過大buff 佢
其實如果你夠直擊
輸出又夠練度
明日香係可以唔抽
不過抽咗會強好多咋嘛

自由正義同樣
一早起身又彈咗
15/100
想升張Z斬+5是否不智?一黎刷藍二黎加少少卓俾女主,EX5俾大佬5%打爆
睇下vvv1再睇帝王。。。
佢只係執行人哋嘅嘢
甚至果D嘢根本就係呀red留俾佢攞光環
T0機再加特殊功能嘅穿罩
唔係區區十幾張直擊sup可以比
但係vvv1 本身太弱要大buff
而且本身張帝王二卡就next gen 得好緊要(係果時)
可以用第二d 野頂住先
但係明日香係好撚強
張三卡出咗等於無出
基本上都係用二卡main →少盲
防瞄秒真三一一截
其實係
不過果時抽三卡pool都係為咗抽二卡
所以今次鎮10特登做比迴坦 例如原種可以女主獸神連chain 打爆

睇返其實上期自由個pool都抵抽 因為就算抽歪獸神都係T0
今年最無特別嘅限,一定係帝皇3卡
本來自由3卡嘅,但出完合體技即刻大翻身
獸神>自由正義
你推下個EX先再講呢句
獸神如果有埋喵準就>all
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞