康城峻瀅海茵6

1001 回覆
8 Like 25 Dislike
睇景 開積
康城二手成交個個月80 單,全港最大屋苑真係唔洗驚出唔到貨
但是康城有幾多單位放
你擔心無盤好過啦,好多人真係自住架
一房有幾個價位
細一房有6期 $600尾
中一房有4期 $700頭至中
大一房就5期, 7期, 9期 估計700中至尾
其實唔係正面競爭

兩房就估計梗廚比較有優勢
見1,2期同新果d 都有段距離
佢d樓梯仲要起到咁撚樣
睇下最尾果級
最尾果級係拉出來做埋著鞋櫈
日出康城第8期新盤SEA TO SKY關鍵日期為2022年2月28日,發展商之一長實今日公布SEA TO SKY已取滿意紙,月底前發信予SEA TO SKY業主收樓入伙!

長實地產投資董事郭子威表示,日出康城SEA TO SKY全數1422伙單位已準備就緒,將會100%完美狀態交樓。據悉長實3大高層今日前往SEA TO SKY現樓最後檢視,並對交樓狀況非常满意,長實執行董事趙國雄則给予200%超级滿分。

https://ps.hket.com/article/3105728/SEA%20TO%20SKY入伙啦!已獲發滿意紙%2011月底發信收樓?mtc=60020

連續打完兩次風都咁快批滿意紙,翻生之作
乜撚嘢L buy
雜課鋪…
燒肉帝聽講好伏
l buy
邊l 個會buy
霸撚住個靚位 但完全冇興趣行入去
我成日行
不過無幫襯過
仲要好貴
450萬又唔會輸既,收樓賣500都有人衝
將軍澳海茵莊園首錄撻訂,發展商九建將單位加價約5%。根據海茵莊園成交紀錄冊顯示,第1座9樓B5室,實用面積215平方呎,採開放式間隔,原定在11月6日次輪銷售當日以456.9萬元售出,呎價21,251元。惟最新顯示單位在簽訂臨時買賣合約後交易再未有進展,即撻訂離場,料買家已支付5%訂金,損失約22.8萬元。

發展商同日更改海茵莊園價單,上述單位最新定價495萬元,較最初定價的471萬元,加價24萬元或約5%。

即刻加價添喎 狗建傻撚左?
唔關事吧
啟德都有人撻啦
實有人買既
LP6 5E 317 698
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞