康城峻瀅海茵6

1001 回覆
8 Like 25 Dislike
海茵都 23K,十一期會點開價
6.8m 起一房
兩房8m 起
市好既話,一房兩房加多三十萬起步
係呀
將軍澳邊有元朗咁好
元朗起碼可以係地鐵站比人打
係床到做運動怕唔怕動作太大影響個結構
係呀,你日日都係喺7月21號。
將軍澳嗰啲唔啱你
的確啊
我只係適合元朗呢啲垃圾地方
日日可以練武功幾好
市淡,再加mtr 康城黎講開價唔進取
明知10m 內1q 清,但8, 9, 10 期開價好保守
海茵唔係好多貨尾咩?
海茵唔係mtr 盤黎喎ching基本嘢
海茵真係勁伏 好彩第一輪抽唔到
本身想買一房?
買lp6 好過海茵
元朗咪又係裝垃圾,原住民/鄉黑集中地
你見到日日打架?
元朗唔係堆田,係真田地
將軍澳堆田垃圾咁出名,濕氣咁重,日日咁吸濕,身子仲衰過日日同鄉黑打架
日出康城MALIBU大兩房1063萬易手 呎價1.91萬元

淡市下不少地區交投減慢。中原高級分區營業董事柯勇表示,受疫情影響,將軍澳區內睇樓活動大減,影響二手成交步伐明顯放慢,日出康城5期MALIBU本月暫錄2宗成交,平均實用呎價19,488元。

該行最新促成一宗MALIBU交投,單位為1B座高層B室,實用面積555方呎,屬兩房間隔,另設儲物房,單位坐向東北,景觀開揚,以1,063萬元易手,呎價19,153元。
爆了
咁都叫爆
利嘉閣地產皇牌屋苑調景嶺分行(A組)經理黃金欽指,將軍澳日出康城LP6本月暫錄3宗成交,新近市場錄得3座低層L室,1房,實用面積312平方呎,望園景,放盤僅一周,議價3萬元以625萬元成交,實用呎價20032元,為同類單位近期筍價,原業主於2018年以515萬元購入,現轉手帳面獲利110萬元。屋苑現有約215個單位放售,叫價由640萬元起。
4年賺110好似算少
大兩房之前閒閒地執球半兩球
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞