一人一樣玩兩玩就收皮既野

462 回覆
2163 Like 64 Dislike
佢mk荃灣兩邊走?
都2021仲播政治歌 而家聽到都覺得首歌原來咁柒 變咗旺角班9嗚團咁柒
吉他
結他
笑到 仲衰過reddit
自從啲垃圾中同add我入gp之後十世無開
一入gp就問我返乜工 仲要問得勁detail
中學果陣唔同班又唔係fd 唔知add我做乜
之後我熄晒所有signal通知
樓主

得sticker功能叫好d,但無得用sticker highlight人地個句reply都好撚反智,基本上除咗sticker其他都比Wtsapp屌打,有時啲功能真係廢到我唔想用好彩得一個group要用signal
你如果將政治set到top priority ,你會乜都過得好憤世嫉俗
利申 過來人,依家一半一半算,太過政治偏激活得好攰,個d咩黃店藍店黃app藍app真安心假安心早就無理,比較容易d做嘅係唔翻大陸、唔會奶共
真,除咗無得quote message嚟用sticker reply,

Signal仲有一樣最最最撚反智嘅野,之前個熄爐用開外國number,咁翻嚟香港當然要轉翻香港number順便換機,點知on9 signal話different number = 唔比過資料,咁我就上網睇下有無得用舊account轉number先再過落新機新number,點知佢話不支援轉號碼亦不支援任何備份方法。

我屌,咁即係話比人聽你成世都要用個個number姐,咁長期兩地走個d人咪永遠無得keep資料。 人地Wtsapp起馬有得就咁轉number同過資料,呢樣野真係signal拍馬都追唔上
都唔怪得公司點解唔會採用signal,因為佢真係有一個致命嘅大缺點,轉number資料會自動無哂,亦無得備份 & 無內置舊account轉number功能,一換號碼公司d對話/資料就無哂。呢一點Wtsapp好好多,又有得備份+隨意轉機轉號碼
你唔係錯哂既
始終風氣問題
黃圈係suffer緊
但仲有好多人都努力緊
唔覺得叫收哂皮
但的確見到收緊皮
大家要調整吓心態先得
signal仲用緊,whatsapp變公事group,總之唔想睇既嘢就whatsapp
晚晚玩幾個鐘
国安法是我国的大利器,凡黃屍尋擾茲事者一律嚴懲處分
顯得憤世嫉俗唔係個人問題 而係社會問題 革命革到咁 所以香港咪搞成咁
n本依家ig名係咩?
前排先見人聚埋係度玩..
biz係咁嫁啦
D出名新game長期登入唔到
老野
又唔會反人用IG FB
自己都少玩
但唔會跟機去mewe 同signal

有TG點解仲要用新?
廿幾年就唔叫玩兩下啦
可能英國佬諗住玩50年
點知玩到150年仲可以送番俾支那
本身TG已經夠哂保密
可以傾完唔留痕
當D咩抗爭又咪係用連登+TG
太子爺公園我冇去
顏色經濟圈我都唔會點參加
做人只係要面對自己就夠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞