一人一樣玩兩玩就收皮既野

462 回覆
2163 Like 64 Dislike
劍球?
大部份手機game
係囉 係你眼中 一直坐黨鐵高尚過罷鐵失敗
所有電子遊戲
全球串連早安新聞 好似都仲係幾多人聽
mewe唔用係因為本身大把人都唔用fb
乜鳩 你知唔撚知乜撚嘢叫真心反 真心反會繼續用?

唔係真心反咁點解唔笑得

無啦啦搬龍門講乜鳩高尚 有point你就駁啦on9仔

同埋乜撚嘢叫罷鐵失敗 有人拎枝槍迫人搭黨鐵?

你解釋下乜撚嘢叫罷鐵失敗
Signal好撚遲鈍
Tg好用好多
Ching 情緒唔係幾穩定喎 平時坐車有兩蚊優惠
駁唔撚到開始人身攻擊
下 我同我啲fd仲用緊喎
係咪你冇朋友
支那股
班反Facebook,whatsapp既
可以唔用ig先講啦
Pokémon Go,出第一年嗰個時全世界都玩,到而家咗五年,玩嘅人所剩無幾,我自己係fans 玩咗三年最終都棄咗
都年頭既事了,唔撚記得個班on9仔叫咩名了

試過有班frd 講起,又試過有班同事講起,
我同佢哋講翻呢單野,個個都即刻get到,屌到飛起
我估都唔係咁多PR會咁柒,如果我講完你覺得有印象既,咁我諗多數係同一個
有次仲成班PR係到開住talk,喂你今晚去唔去呀,喂你又去唔去呀?
大佬,做PR都唔撚掩飾下大家個晚要翻公司開會真心想知邊條水魚比錢佢哋賺咁on9

另外仲有間明顯係另一間PR公司既,有個男主持人,講野好撚柒又唔搞笑的。請埋成班女用d鬥少布雞味pro pic谷人氣,本身係幾好,我諗住是但啦當J下班女唔好要求咁多。
但,屌條仔真係柒到過左龍。
擺撚到明係個啲明明唔玩得老撚土懶正經既柒頭皮黎,又要死都扮玩得yo得,學人lead遊戲乜乜柒柒
好記得有幾次,有啲真係分明玩得既仔入左去,同佢講兩句笑玩兩句,條柒頭就接都接唔撚到,窒撚晒機咁死撐話,好…..好呀……….我最鍾意…玩嫁啦…

屌你老味,反正出得起錢請女,就自己死翻入老母個西唔好出嚟柒啦屌。 搵條索啲又yo得既女full time主持,肯定好好多
唔唔明點解d人仲刷到裝,連正常玩都狂斷
你智障識埋啲智障
我whatsapp 已經冇左
要搵我就自己裝signal
睇幾多次都打冷震果陣仲以為係玩膠
Dl 咗返嚟玩都無玩過就掉埋咗一邊
有冇手joke仲堅持緊
我加拿大啲同學無人用signal, 搞到我明明del 左whatsapp 都要死死地氣裝返
前海
仲有Mirror撐住
冇用wtsapp 好耐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞