一人一樣玩兩玩就收皮既野

462 回覆
2163 Like 64 Dislike
Clubhouse 既死罪係有班明顯係受薪PR既人,日日小圈子開talk,但講啲野又唔吸引,2021仲玩緊鄉音講嘢當搞笑,正宗on9當有趣

然後政治野又唔敢講,記得有幾次主持人想講,就即刻有把中年女人聲衝出嚟話咩唔好勉強呀,勉強無幸福呀,
班PR咁撚明顯有政治審查,抵你紅唔起啦
最撚癲係我有禁過入大陸人谷聽,人地都夠膽講晒粗口鬧共產黨,你班PR淆撚到西咁
單反
港豬係咁,見人積極就拉返人落嚟,證明自己乜撚都唔做係高等決定,唔會理解嘗試改變嘅人
鴻安新區
MH rise
食雞hit 左成3年喎
facebook個vr device 2 代
7月21
好撚威呀你 改個名
人地就死傻西 你就清撚高
啲人跟風囉,仲有咩理由
tg個完整性明顯高幾班,個個係要用啲落後幾皮,好似啱啱新開發咁嘅signal,無計
以前成日入中國gp 圍屌我黨
機密嘢 你美國國務卿?
初初我真係跟住自己fb follow既page一個個咁add, 佢老虎十個有九個中文名都search唔到
friend仲on9 個個貼個QR code出黎, 點scan呀
仲難過幫自己含撚呀
仲有個個都當自己fbi每日同朋友傾緊d最高國家機密
switch,買嚟淨係為咗玩動森,依家部機鋪緊塵
An好似有
Signal都叫做好過mewe嘅
條j
仲玩緊 佢一出玩到依家 不過少人咗好多係真
條女似觸電
其實大量人本身未有signal 都一早用緊tg
成班frd完全唔駛煩轉唔轉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞