Rolls-Royce搵大陸網紅拍片 富少現身:太Low,以後不買…官方急道歉

145 回覆
259 Like 14 Dislike
本身買你就因為係西洋貨,無啦啦搵乜春支那仔宣傳做cheap晒
本身仲考慮緊買唔買
其實唔關事,重點係佢搵嘅呢對夫婦,俾人踢爆咗係扮有錢好耐
勞斯萊斯近日找來「網紅鼻祖」晚晚以及林瀚來拍攝試駕影片

買依啲車都唔會自己揸啦 on9
洗唔洗呀
大佬你係RR wor
你係nio 小鵬就話姐
你都識d野wo
有睇果啲扒皮帖好好笑
俾人踢爆間屋係租,架車係借,連啲手袋都係同老母共用
只識搵藝人,kol是旦影張相
有d直頭影件貨品話多謝邊個品牌就算
以前啲廣告好正
https://youtu.be/7DbsjRuFbv8
應該唔係冇出夠錢請大明星
廣告啲錢應該比人食唔少
都有電影同車成功結合嘅例子。
永恆嘅經典、優雅

支人從古到今崇洋媚外!
配樂仲要用 Ennio Morricone
加埋句Slogan
咁高level好難突破到
橘逾淮而枳,正如壽司嚟到香港都變元綠同明將,去到台灣就變爭鮮
佢哋唔明支那人只係口頭愛國
實情係,有少少涉及中國嘅嘢佢哋都覺得cheap咗
係rr 大終華分區
佢老豆唔知幾時被收皮
其實之後恆大都係一樣
呢啲牌子要賣廣告架咩on9
指住話班支那狗唔買就唔愛黨
即刻買啦
http://cablenews.i-cable.com/ci/news/article/37/766087

「我想討論的是一直以來我都在思考一個過剩物資的一個概念,會有一種免費的物資,它會分配給反而不需要物資的人,我假扮成這種物資富足的人,和這些過剩物資互利互惠。」

有錢買但唔需要嘅人就免費得到
(當然你可以argue exposure唔係免費)

好似中秋啲「藝人」收到無限月餅...
只要世上有一盒月餅就可以循環送禮所有人都可以收到月餅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞