《蝙蝠俠》全新預告!

563 回覆
256 Like 55 Dislike
https://www.cbr.com/every-comic-book-batman-kills-in-order/amp/
excuse me
殺人都有分batman 前 batman 後
打出黎有無笑

其中一個戲/劇/comic既設定就當哂係天條
好似我上面咁講無左種清脆利落嘅感覺,好似想表達啲嘢,又有少少去唔到咁,投入唔到
呢個真!
玩過arkham series未?
Batman 不嬲都有利用environment 既野打人
成個箱車埋去有幾獵奇
咁俾Batwing射死直情突破天際
Tenet故事簡單
但個時敘表達方式係玩得比較複雜
計埋細片 當然佢唔係第一個咁玩
放落大片到就實有觀眾會跟唔到
理解嘅
日日揸到Mad Max咁部車都唔會長久
真係唔明,DC明明有咁多精彩英雄同故事:Lantern corp, Doctor Fate, Speedster系列等等,但來來去去都係攬住Batman嚟拍
但係套suit唔靚
條友連batman fighting style都唔熟就係到9up
鬼佬個個都讚既fight scenes 就比佢講係獵奇
戰爭片格局太大
用之前方式行唔通
票房保證冇辦法
好過LKF cosplayer 啦
咁我認我係廢鳩唔識欣賞
不嬲乜都劣
無論係begins 定tdk tdkr
都幾靚啵
begins係無得擰頭
tdr tdkr就實用 輕巧
除非瞓左/去廁所,否則佢都好刻意喺啲位安排左啲signpost 要觀眾留意
比起the prestige inception 已經算好易跟
其實漫畫又好,戲又好,咁打法點會唔死人
MCU無closeup無講到明姐,但係都會暗示打死人
Spiderman話留力姐,成日攞箱攞嘢掉,掉中人點會唔死。所以不殺真係無咩可能
唔好咁講 人夾人啫
我估nolan係想有啲突破
如片種同表演方式
暫時都未見有成果出到嚟
着到個身型好柒
Inception 既話第一次睇都會跟到
但tenet要睇第二次有啲位先會明/跟到 由追車戰開始後 個節奏就變到好快 無乜思考位就落下個劇情
呢層認同
反而batffleck 套suit 好raw 睇定身相好肥
但live action 又幾型 好大隻
但就唔多靈活咁
Inception會翻睇,想再理解多啲套戲
Dunkirk同Tenet覺得睇完就算,可能我道行低,唔識欣賞
屌你老母臭閪,一見到個死黑鬼即刻㩒走

你俾catgirl我都好過條力架

屌你老母道友batman配nigga
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞