《蝙蝠俠》全新預告!

563 回覆
256 Like 55 Dislike

cls兩支機槍對著個body掃射縮都唔縮,防禦力有冇咁高
成套三部曲真係好完整,人物有血有肉,科技又唔會太科幻,真係正
Nolan唔係唔勁,不過都要佢細路編劇拍住上
Dunkirk同Tenet都出事
直頭彈都唔彈下
Tenet 無問題喎
第一次睇已經大概明個故事
出咩事?
咪理條on9啦 龍門任佢搬
問佢點獵奇法 game batman 係咪batman 又唔應
嘈黎都曬氣
咁得啦 呢套會大收
matt reeves 準備三部曲
Bale版有殺過人咩?第一集已經講咗句最正對白
i won't kill you but i don't have to save you

直至最後第三集趕炸彈時間打破咗Rules:早上係唔會著Batman 裝現身,都堅持冇殺人喎Bane係catwoman 殺, Miranda 係自己炒車死。

有錯請指正
Tenet 個故事已經好易明
喺inception 之後,Nolan 明顯將背景設定好簡化咁交代就算
基本上你只要唔係瞓左/去廁所都唔會睇唔明套戲
條友係dc 盲粉嚟

硬要講bale 殺人,都係第二集殺Harvey,但嗰吓係有同歸於盡嘅決心,而唔係Fatman 咁用各種奇異方式打人要害
力架女係貓女郎????
DC又然
先唔論難唔難明,Nolan真係套套都好睇,呢個lv既導演世界上有幾多個
miyuyan
口爆咩
但今次主角個樣好7
睇咗Nolan 咁多年
tenet 直頭係易明到俾哂signpost 你要你留意
你答我點獵奇未呀 佢動作跟足game 咁arkham batman 係咪都係中意用獵奇方式殺人?

至於樓上果位巴打問到bale有冇殺人 第一集就炸死左ra’s al ghul間屋d忍者 第二集就殺左harvey 咁都係殺人喎 唔好搬龍門啦
唔係難唔難明個問題,咁感覺已經唔係Inception個種清脆俐落,可能得我咁覺得啩
我估係dunkirk玩多線敘述
無辦法令到觀眾投入角色
無記錯條線好似係分海陸空咁去
Nolan係玩開插敘倒敘
但用係戰爭片比我感覺
好似好用力但件事滑咗啞咁

利 nolan fans
無乜睇頭
成個箱車埋去仲唔獵奇呀?
說好的武術大師呢?
我都覺唔太似管家
catwoman最正都係anne hathaway
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞