《蝙蝠俠》全新預告!

563 回覆
256 Like 55 Dislike
Batman 唔suppose 殺人㗎
…..
咁佢係咪bruce wayne呀 按你上面個講法話batman 係不殺生之意 咁佢就算做batman 前都唔會殺人啦
唔打要害就唔會死㗎咩
初出道 所以你會見到佢未控制到自己既情緒
Keaton表示唔同意
所以咪無tdk 咁神囉
一貫地黑
你都識咁講
唔係私刑嘅殺人都係殺人,蓄意嘅叫謀殺,無意嘅係誤殺,但都係殺
其實你係咪淨係睇過三部曲 覺得nolan batman 先叫batman? 佢個batman 其實唔係好batman
其實漫畫都殺過人

利申 中意三部曲
Bale版殺左嘅人就係唔係私刑唔計,其他版殺就係私刑,所以上唔到神檯
見住佢地唔會過條腰射主角下陰
好有反派職業操守
佢心目中既Batman先係Batman漫畫入面都有殺人關撚事
查克史奈德認為,蝙蝠俠殺人基本上就是一件「遲早會發生的事」,所以那些在嚷嚷著「我的英雄才不會做這樣的事」的那些人,「你們真的他X的該清醒了」!「我百分之百了解你們的想法。

事實上,早在《蝙蝠俠對超人:正義曙光》上映時,查克史奈德就曾經公開討論過有關蝙蝠俠打破了「不殺人準則」的議題,當時他說:「你們可以去YouTube看一部影片,裡面盤點了《黑暗騎士三部曲》當中蝙蝠俠共有42次的潛在殺人行為,再去看看更早之前的提姆波頓版本,他也是殺很大。」雖然言語沒有如此激烈,不過很明顯能看出他對於這個爭議相當不以為然。
睇過哂舊四套,三部曲,dc 套垃圾bvs,部分漫畫,有資格講未?
漫畫入面Batman 連joker bane regime 都唔會殺㗎
點似得Fatman 以殺人為樂
班細嘅只可以做樣打下蝙蝠俠,真係打到入廠會畀班忠實fans (小丑毒藤女企鵝謎語人…)掉落海㗎
見到個 ? 就諗起official_miyuyan2017
潛在=/= fatman 吓吓攞命
反正都REBOOT
我反而想睇多次佢由0轉做BATMAN過程
同埋可唔可以快D出羅賓
其實咁掃法個嘴都會中流彈,on9
我指Batman on9
the dark night 唔暗你搞笑啊
得啦得啦,Bale版殺嘅唔計,其他先係殺,知啦
成套bvs就係講緊batman既救贖
Dark knight returns 既batman 咪又係有殺人 咁針住Batfleck 做乜

更何況根本keaton殺得仲癲過Batfleck 唔覺Batfleck 係以殺人為樂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞