香港酒店討論(18)

1001 回覆
1 Like 2 Dislike
香港酒店討論(19) 冇堂食淨係可以in-room
https://lih.kg/2847745

開定新post 先
希望爆post前你個topic就唔啱用
我都想呀屌
啲lounge 去到545PM 我都飲唔夠
想問JW brg之後有無得用張800蚊voucher
張voucher寫cannot be used in conjunction with any other discounts, eGift cards of Marriott, free upgrade to different room categories, offers and promotions including but not limited to Corporate/Promo/SET#.
咁brg算唔算discount,拎5000分係唔係就可以用
想問巴打jw 800抵唔抵用
有冇咩伏位要注意
如果你有白金以上會籍平日住就抵
1200有HH有早餐 一至四仲有24小時住宿
你5點ci第二日5點co可以食兩日HH
伏位無乜,不過要預佢唔會Upgrade比你

如果無會籍就得早餐買一送一,星期五六日住分分鐘連late check out都無埋,咁可能玩package拎dc去食金殿fish bar會抵啲。最近又做緊2022零房價
5 ci co唔係要ambassador先得咩
張劵有a guaranteed 24-hour stay check-in between Monday and Thursday
咁唔係2餐早餐抵屌過2餐hh咩
你白金以上入住早餐同hh都係免費嘅
如果無會籍就唔會有hh,但係早餐可以買一送一
有白金
想問巴打24h包2餐早定2餐hh邊個抵屌d
依家早咗收檔hh會唔會廢咗好多
睇個人習慣啦,我就唔慣咁早起身去食早餐
依排住Renaissance
過兩日去JW試下hh睇下有無廢左
Renaissance Lounge 啲staff 認人好叻
係幾抵,跑member 都okay
六日late check out應該無乜問題嘅
真呀,仲有lounge
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞