香港酒店討論(18)

1001 回覆
1 Like 2 Dislike
邊種房?啲房靚唔靚?我又係見到呢個package考慮緊
W woobar任食任飲package大家覺得點?有冇賽後報告
聽到W個名都覺得垃圾
W係垃圾
kitchen 食buffet ,去過兩次,兩次都肚痾
星宴都係伏,佢嘅價錢食天龍軒都得
12月中 星期日去
1000內包一餐既staycation有冇推薦
早兩日見到逸東有個package 700幾 但今日就冇左
如果淨房就睇到the hari都幾好咁
有冇都算新酒店 淨房800左右推介下thx
同問如果hari應該咩房型好啲?
Eaton 長期都做B&B 1000以內喎
最少Premium Corner Room
thx ching
Study 或以上房型先有
1300 the hari包早餐同400dinning credit
問過可以食lunch用
有冇同級酒店有差唔多既package可以介紹
hari 啲房算keep 得好,同級嘅話選擇唔係話特別多.....
Sheraton TC 有dining credit package 但係淨係可以中菜廳用
見佢新開 同埋早餐好似好正咁
間中菜夜晚有5折…
講咗discount extend 去到12月喇?
book dayuse既酒店重貴過正常咁book酒店一晚,點解會咁既,如果想12pm check in, 7pm check out,有咩酒店好
Dayuse 冇野啱?你weekend 定weekday 呀?
望埋flow ?
星期日,但點解book幾個鐘既房重貴過正常全日過夜房
再搵下喇同全日房同價點解要book 半日房
就係貪佢可以早check in....11am, 但我唔需要過夜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞