部部野買最頂級係咪覺得自己好型?

241 回覆
1363 Like 51 Dislike
用緊13 pro既走去屌人買13/13mini
用緊IPAD PRO既走去屌人買IPAD AIR
但自己又唔係買1TB 2TB
其實人地自己覺得夠用就得 點解要下下屌人地唔追頂 笑9人地無錢買
有時唔係錢既問題 係自己用唔著 窮撚除外

唔明笑鳩人做乜

利申:有齊android iphone ipad mac imac 最新旗艦
代代換 未笑過人
小朋友先會
我個仔D小學同學已經用13pro 笑我個仔仲用緊12pro
佢使唔使鬥埋樓飛機遊艇大炮?
android 旗艦而家係邊部?
唔踩下其他人,點顯得自己追最勁最新spec 型
同你一樣
有乜咁好笑
人地用係人地嘅事
部機自己啱用同夠用咪得 型乜鳩
因為有一堆人只能夠係呢啲無人介意既位「贏」到其他人,就算社會垃圾都好,每個人都有需要透透氣,我覺得大家可以認同下佢地贊下佢地,當做下善事
遇到呢啲人先好 特別係職場

因為條友夠蠢 千其唔好同佢嘈 以免點醒佢

你要做嘅最好係認同佢 等佢繼續相信自己諗法係啱
其實都幾型
Tesla 要買P
買樓要買頂樓複式
問佢13pro有咩功能 特別都答唔出
唔笑人買嚟做乜 唔通貪部機好用咩
利申 窮撚
最好笑係自己揸住架垃圾錢七周圍問人星期幾入油平啲
仲好意思問人跟唔跟車
依家啲細路真幸福
但係就住香港
全球最垃圾地方
真正型既應該全部都買
笑人既通常都係柒
apple既優越感咪就咁黎
啲傻仔行埋黎認叻一定要讚多兩句,佢地好開心好滿足
OLED 垃圾Mon 你地班傻仔成用得咁爽
https://youtu.be/_eAe_5W9Y6U
128GB覺得夠用點解要比錢買1TB?
中意13隻藍色點解要買13pro天峰藍?
唔係錢既問題明唔明?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞