[錶撚入] 擺低你哋戴緊嘅錶 (94)

1003 回覆
7 Like 1 Dislike
好簡單
你想要/夢寐以求既錶只有bt先可以買到 (撇除二手市場/炒價)
應該係「你想要/夢寐以求既錶只有平時去開bt 幫襯先可以係bt 買到」?
你買一隻就真係唔需要在意,邊度平去邊度買
某個牌子d錶因為我特別中意,耐唔耐都會買
所以一開始就去BT買順便開戶口
熱門野更大機會入手就唔洗講啦
熟左以我自己黎講,而家已經拎到比AD更靚既價
耐唔耐又叫我去佢地咩活動,又會有d果個牌子既精品仔送比我(我中意儲呢d野)
呢d待遇AD好似無
係好野黎
好老實講,AD service又唔一定差
每次買decision making都會唔同
好難一概而論

不過都離唔開service好、鐘意個brand、跟開個熟sales、 BT edition、留spending record

AD同水貨買只會係Price
一半半啦
好多bt exclusive既款都唔需要好高門檻 一入門口都買到
係唔係你想要就睇個人
唔計識既,完全陌生咁行入去
普遍黎講AD狗眼看人低既機率係比較高
特別如果AD果條友係中佬就更加
BT就算佢睇得出你無意慾買淨係睇下錶試下錶都一樣好好態度
就算只係做戲以客人角度都係舒服既

藍色真係好靚點解無43mm
諗緊好唔好大少少照去
其實呢個size岩岩好
其實都接受到係鐘意細少少
classic 款又有duoface 玩,
好難決擇
之前買過隻orient sun and moon v4 好靚 藍色
想買多隻金款帶 有冇差唔多款其他牌子
細隻啲好似精緻啲
新手感覺:
依款細隻啲會靚啲
AD 有啲服務差過水貨舖
我想買一隻santos俾我老豆做生日禮物
BT買要58500

請問邊到買/邊間AD買最抵
你買邊款?
上個月問過三x 得9折仲要等2 個月
最後bt 買左算

仲要鉑金圈
所有dress watch都係細靚啲精緻啲
你會覺得大少少,因為唔夠貼手,reverso我會覺得有細買細,有薄買薄
可以
我水貨鋪買去BT改帶都得
海防道地鋪
買過一隻pam一隻o記sm300
冇伏
應該係睇張卡個date
但正常黎計唔會差好遠既 都係1至2個月姐
如果你見到張保卡date左成年你都會出聲啦
有BT獨家贈品
長期幫襯有記錄 有好野優先買到咁囉
我反而唔鍾意雙面,單面會薄啲
巴打bt 買?我bt 訂咗要等到12月
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞