細機愛好者 iPhone 13 mini (3) 圍爐區

459 回覆
17 Like 6 Dislike
無,放咗係屋企
前幾日屎忽痕去先達
佢哋話唔再收Mini 128
從來我買電話返嚟都係自用
我之前買咗部Mini
發現太細唔係好啱自己用
跟住送咗俾老母,佢好滿意用得好開心
遲啲唔慣Mini應該都會送比人
我見出邊好多女都用緊Pro Max
因為通常女仔會放入袋
我就放入褲袋,pro/pro max太大
正常,呢部野2手市場無市架收咗都轉唔到手
根本就無答案。就好似有人用細銀包方便放到羅友。有人鐘意用平板咁大既銀包揸係手。每個人都有自己既喜好
最撚憎D人自己鐘意用pro或max。係到串mini咁撚細部點撚用。我鐘意用細機唔想個褲袋咁撚大舊唔撚得既

你試下而加去返十幾廿年前仲係好興窄腳牛仔褲個年代。點撚樣塞部咁大部手機。係而加興休閒褲先放max都可以勉強接受到。
轉比我。幫老母部7轉左佢。咪比佢成日煩我做乜成日彈app又卡下卡下
想問下有冇人部機會間歇性自動重新開機, 去完apple store跟佢話restore成部機但係問題都有出現

Mom貼頂撚住。有無人介紹邊張mon貼唔會頂
好sad,14傳係14 pro, pro max, 14 同14 max。mini 會無左
如果今代好賣嘅下次redesign就會出過
不過細機係難啲design
Apple store張張都唔頂
有部全新未開13 mini 128gb 黑色放,有意留Tg
支淘閃魔一定唔頂,佢張嘢偏細,Hoda同埋ANANK都試得過
支淘左十蚊兩塊玻璃。睇下點
用住先我最後今年買左13 pro hoda貼配犀牛盾,反正都重,唔差在再重啲
等啦,我部8仔都跪低左用番X 依家買好唔抵
電量會唔會好大差別?準備換機,但用慣左XR舊大電
mini + magsafe battery = perfect
前晚懷疑係打打下pkm go訓著左
11點半著mon著到9點,仲剩8%電,少癲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞