細機愛好者 iPhone 13 mini (3) 圍爐區

459 回覆
17 Like 6 Dislike
吾打機頂到咪即係 「我」打機頂到一日囉
衝出黎
宜家13 mini係咪任何一間Apple store都有現貨?
唉 我都覺得好靚買左皮套 用一個禮拜後 就開始痴立立
我諗我個Caudabe case兩個月都唔知可以到我手未
過咗蜜月期而家收工得返20%
用咗幾耐得返20%
0630->1910 返到屋企無特別叉 而家得返7%
4個幾鐘就得返咁少
似係用safari睇片
ching有冇諗過買apple個MagSafe battery黎吊命?
macbook pro個隻91w叉嘅話 係咪都係18w

電壓電流都自己調整
反丁好波
有冇爸打知呢期邊到買13 mini 平啲?
由iphone 7轉咗iphone 13 mini,除咗相機同電量好啲之外覺得完全唔好用。

先唔講冇咗touch id,帶口罩解唔到鎖啲反智野,
重點iphone 13 mini打字完全唔就手。

最下面個行野搞到手指伸上啲先可以打到字,
相反iphone 7非常易打字
,我用咗一個下午即刻轉返做iphone7

有冇人知道點樣可以取消到iphone 13 mini 鍵盤最下面個行野。。。
我都想問同樣嘅問題
整到咁真係好反智
冇home button冇計喇
最近發覺啲電耐用咗 唔知關唔關更新事
平時返工都要叉一轉(冇打機齋掃)
依家返工前>90%放工都仲有20~30%
點解話13個鍵盤高咗一行?
明明7都有一行固定嘅 home掣

反而係13搞到手指要伸低啲去㩒地球同拉 home gesture
有隻 13 mini 128黑
10月15號買
有無巴絲打有興趣 有mon貼 鏡頭貼痴左imos
無花無崩
TG hkfifififi
巴打我都係7轉13mini。無左home鍵真係覺得唔慣。希望以後出返home鍵加7既大小
有冇巴打想要13mini 黑色128
全新未開盒 係apple買
平幾舊放 有意留tg
紅線交收
有冇人裸機 用到條邊花鳩哂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞