好高興,黃人終於末落

155 回覆
199 Like 532 Dislike
系。禾刀變左藍人巧耐了
好呀,我都想睇吓多啲其他人點睇
d PR真係咁得閒咩
你講個事實出黎,好難駁
留番少少餘地好喎
黃絲好漢 懂得不吃眼前虧就好

紅色恐怖份子 下一個目標 就會對付 藍、紅
兔死狗烹 越親近 下場越慘

閹狗屎蛆曱甴五毛賤種樓主 死到臨頭都仲以為自己會 等到論功行賞 呢一日 真可憐!!
返屋企訓啦
仲講武裝起義
根本所謂黃型就最撚反民主,個個都堅持自己嗰套啱晒,少少唔同意見就屈毛,非我族類雖遠必誅成班生番咁,而且多數上連登係為左刷存在感,實際做鍵盤戰士就兇狠,現實世界中做實事就碌撚,所以話有踎過監嘅先算做有付出實不為過
每逢見到有連登仔仲發緊夢未瞓醒,往往笑而不語 唔知維他奶仔本身係咪都係去到咁嚴重呢,不過wfc都冇人提了
佢係未瞓醒
其實你覺唔覺得你段野似話緊你自己
一路話香港無言論自由,一路喺連登禁止人地言論自由
另一原因係藍營係用蟈家機器去分化你,但黃營就無人有組織咁去做呢啲嘢
你條賤種黃絲帶去咗英國叫人武裝起義 屌你老母有冇咁撚賤
都好明顯殺到埋身啦喎,
蘋果,教協,支聯……etc
連小舖黃店都經常被人搞

係咪又要去到坐監先為之唔算自己覺得?
連驚都唔俾???
你將黃絲standard又推到令一個新高

Btw, 多謝你坐緊監都覆我
之前勁多post 屌miss 潘著草唔通知其他人
得把口
連登本身就無顏色
乜人都上得
你要全部黃絲,不如你自己開返個討論區
最低限度,你開一個PO,寫到明係黃絲圍爐
做野成熟些少啦
而家對抗緊,對方就係用呢樣搞鳩你,你唔防仲要大開中門?
死五毛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞