好高興,黃人終於末落

155 回覆
199 Like 532 Dislike
偉大嘅港共一路拆大台,迫使各個民間組織解散。
細台就由各大連登仔逐一批鬥,將黃屍話語權standard推到坐過監為之入場門檻,其他一切都係偽黃

我見得最多嘅話題,就係話呢間餐廳唔夠黃,呢d明星唔夠黃…. 就算黃到金,都俾人借題發揮

明知有5毛帶風向,都仲係一大班弱智懶係有主見咁跟

真係好羨慕藍人,我從來未見過佢哋批鬥自己人,唔理對定錯,總之自己人就一定撐到底

講團結,垃圾黃屍永遠都追唔上
其實都係中共手法 從內部慢慢逐一瓦解
一早講左香港要武裝起義 otherwise贏既機率係好低
黃絲知唔知 唔回應都係一種回應
同埋鬥人永遠鬥對方 唔係鬥自己人
我明白過程中混入左好多 中共5毛/藍絲 挑起唔同既事端
同時亦明點解藍營會 “相對上” 比較齊心
因為佢地由頭到尾只有一個 係一個目標 就係收黃營皮
但黃營點解有時自已會有咁多爭論 係因為大家對真正光復有唔同定義
Say, 有人認為 有普選就光復 有獨委會就光復(一人讓一步mode) 亦有人認為一日獨立唔到一日都光復唔到

就係因為我地黃既光譜太大 太多聲音 太多唔同既意見 係無錯 我地人多 但每人心目中既goal都唔同 可能你會唔同意我 但我可以話俾你聽係 你不如問下你自已光復既定義係咩
就係因為太多唔同聲音 中共/對家就好容易搵到位入 令大家民鬥民 繼而我地自已不攻自破
都係果句 香港要贏 要光復 要獨立 一定要武裝起義 別無他選
唔知有幾多人放棄左 但我想同大家講 至少我仲未放棄
希望大家要清醒 亦希望大家唔好放棄
Even你呢一刻已經唔係香港 但請大家都唔可以放棄
多謝你哋回覆,對於我嚟講,唔理贏定輸,團結係最基本同第一步,運動只不過係過咗around 2年,眼見咁快比人瓦解大家初心,有d感慨
香港人仍在 總有一日會光復到
Always well equipped yourself, wait for the chance.
有隻5毛賤種已經逐個回覆負評
冇得解決, 必定會係咁
有啲係借黃藍反自己眼中釘,
有啲係眾人皆醉我獨醒, 人棄我取,
有啲係乜都唔識但又覺得自己睇穿哂真相, 比人帶風向
有啲又過份極端
注定係會咁
依個真

團結咗先

唔好鬥黃
我淨係知呢個post 唔會上到熱門
都係,因為反鬥黃冇價值
而家d黃絲癲到會羨慕藍絲是非不分
反共係最大公因數
就算光復唔到,都要盡做任何嘢去削弱共匪嘅實力

我諗以上呢句說話係適用於任何光譜嘅黃絲/獨派
係㗎,藍絲嘅團結,你哋做唔做得到?
要圍結,就唯有武裝革命,因為只有你死我活先係唯一出路
唔關我鳩事,我又唔係你呢d傻閪黃絲
你確定唔係五毛or其他小圈子係度圍埋自high?
藍屍嘅團結係扼殺言論自由、暴力壓迫嘅結果,如果反抗佢哋嘅人一樣都咁鍾意一言堂、唔啱聽就係五毛PR,咁依種革命你哋加油 反正我買你哋永遠都係得把口
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞