好高興,黃人終於末落

155 回覆
199 Like 532 Dislike
連尼住要維護五毛言論自由
一大堆5毛藍屍又唔ban
有乜計
就係你呢句”儍閪黃絲”
咁你係高級黃絲 定係 愛國藍屍呢?
醒喇 呢度所謂深黃本身都係社交障礙反社會自利主義無道德既人
呢個結果根本合理 佢地能做就係拖累人而唔係幫人
帶頭分化一定係班五毛,之前連登都冇人理佢哋,但依家出面d 分化post差唔多全上熱門,一呼百應
2021年仲分顏色正戇鳩
又係你依d上網話人永遠得把口,
仲有乜嘢叫”你哋”?你又係藍屍呀?
鬥黃真係令你好happy咩?
Thanks, 明白。
不分黃藍,原來真係有你依種人存在
https://www.youtube.com/watch?v=vBfwTFNXkkU

根本個個有錢, 中產, 外國勢力都"捐錢"去bump 大個"池"
但係d 窮撚有錢有奬都攞唔到. 到最後都係輸.

移民根本無錢唔識英文.
監就有得你坐.
其實都唔關目標事,係唔夠團結,同門檻俾自己同藍屍推高。風向po捉鬼po就係推高緊門檻,推到黃絲係聖人標準,民主自由嘅人同國家唔應該犯錯唔應該有問題。咁你同人駁個時就會hand機,甚至質疑自己同民主自由。
#24條友五毛嚟
中國人點解沒落、末落都分唔到
近排好少見嘅反省post…
上咗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞