拒發簽證給陳同佳? 台方:不可能同意殺人犯自由行來台

160 回覆
385 Like 6 Dislike
無錯 任何官方上嘅交流賤婦都想台灣係以”中國台灣省”為前提進行,台灣一眼就睇得出你想點

賤婦自稱所謂好打得就係閂埋門打自己人,一出到國際佢係完全垃圾
閂埋門好打得只係因為佢有權渣, 出左香港佢乜身份都唔係點打
飛狗服務隊全程確保佳仔隻船行走方向正確
整完容兼有新身份後就會出山
然後政府就會話再冇陳同佳自由人嘅消息
其實呢個方法係佢未坐完之前已經有人咁講緊呢個方法。
搵人係香港夾佢去"台籍航空"既飛機門, 唔做任何文件交收, 只係一手popo 交去另一手popo 度, 大家都唔踩去對方管轄地方(即係一方唔入飛機, 一方唔落地) 攪掂

但而家佳佳要靠自己意願入機場, 去飛機門。 所以而家行唔通
佳哥都冇諗住去台灣

係牧屍俾人當左政治工具代言人
阿哥仔,你去聽咗個幾晚光頭頂先啦,個操作唔係你咁諗
等起飛衝去開機門攬炒都得
蔡英文唔係傻
特衰政府必須親自派人押解
777性格高傲自大,不屑同台灣溝通
所以特衰政府妄想陳同佳自己去台灣自首
俾條link來學下野
去另一個登聽返囉
佢有權姐 試下佢係平民 一早比人打到牙都甩鳩晒
佳哥點解會去台灣先,777自已都思覺失調
同佳聽到台方咁講就放心了
遲啲可以出書 我是陳同佳
你有冇睇題目? 台灣『拒發簽證給陳同佳』
可能有人要求台灣發簽證俾陳同佳,等佢可以自己去台灣自首
咁特衰政府就可以置身事外,唔會被中共老屈香港同台灣有『邦交』
冇你嘅事㗎啦!管神棍你都係靜雞雞走入深山,繼續同佳佳相宿相棲大被同眠罷啦!
最好就佳仔繼續食好住好百年歸老

佢生存就係一個活生生例子証明啲共狗幾無恥

反正死果個民建聯啲Fd個女

佳仔冇錢出聲呀,我叫藍人籌旗俾你呀
cls 比佢上機坐佢隔離咪仆街

而且佢分分鐘死刑
從而令佢決定一死,先機上姦曬d空姐
從而劫埋機,
從而撞去北京咪仆街,
從而令中國唔安全
自由行呀,你都有病
笑死人
殺完人返黎仲可以自由自在食好住好
好彩條友咁大粒墨好易認

真係有心解決件事就唔會兩年幾都未搞掂啦
最慘係人地老母
以前大陸/台灣有刑事犯一樣有移交,今次香港做炮灰
拉左11人無借口走私啦
真乜春?台灣欠左你?
一句政治操作+老母好慘就要台灣放棄主權任你屈?
你唔係無腦就係藍絲狗
唔批簽證點上機short撚左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞