[I/A]Pokemon Masters EX (87)| 寵物小精靈 ★萬聖狂歡月/Alola冠軍戰★

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
用呢張圖再執少少劣改見諒
照慣例
應該係11月30同12月1 各一master
仲岩feel左鬥子最緊要係對腳呀!對腳呀!
Dena永遠同正常人唱反調
順便改埋隔離
本身hilda套衫太大媽, 單靠轉色都唔係好掂
多人莊園固蓋黑蟲組合係咪改到收左皮 秒唔到
養生棄11月啦三叔
放心 尋日抽唔到卡比
已經冇乜mood抽11月 呢4隻
其實唔少低成本app驚都係咁
好地地套衫2d未必好樣衰
但強行改3d+match返頭身比就好肉酸
如果呢隻驚肯出所謂「卡面」其實我會屌少幾聲

今次個app icon真係肉酸到仆街
今次封信summary:
今年唔會有新內容
不過好多新pool新pack,請擁躍捐款
三叔會唔會玩珍鑽remake
諗緊含唔含淚買
阿爾宙斯就已買
好多新Pool
諗住嚟緊呢個禮拜去訂 始終係童年回憶要含淚買
預訂阿爾宙斯有冇咩特典送?
買電子垃圾之前三思

我自己覺得個ds rom hack project
Platinum with gen 5 graphics仲吸引過bdsp
One time only on Pokémon Masters Day!
Scout ×11 for only 25 gems!
係咪又可以睇全3星卷?
仲洗講
係都要收人25 gem,免費唔得既
Login Bonus :
=== 2021-11-19 - 2021-12-02 ===
Day 1 = Gems ×500
Day 2 = 5★ Sinnoh Scout Ticket ×6
Day 3 = Gems ×100
Day 4 = 5★ Sinnoh Scout Ticket ×6
Day 5 = Gems ×100
Day 6 = 5★ Sinnoh Scout Ticket ×6
Day 7 = Gems ×100
Day 8 = 5★ Sinnoh Scout Ticket ×6
Day 9 = Gems ×100
Day 10 = 5★ Sinnoh Scout Ticket ×6

月底應該收埋咗隻Sinnoh Master
25鑽懶係意頭
remake畫質真係,玩返舊冇咁嬲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞