[I/A]Pokemon Masters EX (87)| 寵物小精靈 ★萬聖狂歡月/Alola冠軍戰★

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
oh 咁應該似係呢個

係狀態異常同狀態妨害both防到先啱
你冷靜d
Vigilance係先天passive
星盤係unbending同stalwart
屌記錯左水蜘蛛因為咁岩拍3左整埋佢個盤 淫眼應該攻擊減防2
差唔多又有3000免費石 目前331/400卡比pool 應該抽卡比pool補底拍3先定博聽日10抽中鬥也好
跟左你呢隊 除左第10關隻穿著熊有d煩 多數都白龍射死哂
https://youtu.be/EiuHa1-V-8s?t=138
美版係同名
咁眼真係幾全能
唉2萬幾石射晒落隻鬼眼一隻都冇
出年switch隻驚最新官方條片....拍到恐怖片咁
https://twitter.com/Pokemon_cojp/status/1450446737634701319/photo/1
仲諗住有jumpscare

資源無限永動機

獎勵全簡餅乾中途冇RE過唔洗刷到傻

連本身送果支回血同回MP我都係打晒30關先用嚟整滿D寵嘅MP影張靚圖

拍一卡比已經夠洗
眼食咩潛能佢本身自帶要害無效
妖防守
李依我唔信你
今次佢真係好似冇錯 眼天生有要害無效
或者你揀防debuff 攻擊減人防又得
我覺得潛能影響唔大
簡幾種都可以

不過我自己係到諗

如果撞到打妖精系嘅話
會唔會直接用第二隻仲方便(新手個倉少寵另計)
唔係好重要
攻擊型(DC2, FT2)好少用一技
無咩效益

防異常睇咩對手
但開大技之後有盾
未開之前又係狂出buff
中毒灼束都唔怕

防屬性又係睇對手
無乜幾可有人瘋狂月爆/妖閃你
都有人學普防擋double edge/giga impact
不過都係好睇情況
除非真係出d難關 打3000分冠軍咁

計計埋埋可能都係學返unbending/stalwart最好
星盤位置唔靚
有兩粒輔助糖
點部署好
https://pokemon-masters-stuff.github.io/?e=0&grid=AAECAwQFFxgZGhwfISMmKS8=&o=750&id=10095400000&s=5

我隻眼係咁點 個人覺得拍後解狀態都幾緊要 雖然mega後開個人技會防 但好多時異常一入場兩輪內就中 解左順手啲
潛能揀防膽怯 防妖精都考慮過 不過對面真係好少連打 同埋唔易抽 所以放棄左

30抽搞掂兩隻
10抽中左節日鬥也。
可以收工

過份到 7%都一野十抽中
拍3呢俾d夢想

我啲紅糖就係等呢刻
咁我日抽算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞