[I/A]Pokemon Masters EX (87)| 寵物小精靈 ★萬聖狂歡月/Alola冠軍戰★

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
咁現實係我呢到撐到只係用咗兩支不過都同我全EX 有關嘅
如果要計生存穩定就應該X鹿 光蜥 Y雀最穩 每次都3隻直落30層 不過慢少少
Y雀算脆,轉用伯母有再次挺住安全好多,EX伯母幾勁
最穩點會無海獅
1氣催眠+全體回血
求卡比星盤同潛能
免費神寵
潛能要害無效

賠500鑽

不re﹐不用個人技,不吃藥,一隊通關
卡比獸世一
你點死的
最後一關比隻青銅鐘撞死
莊園用卡比獸可以無限補招?
迷你傷藥g+超極巨資源再生
記得打多人BV
我今次都試用古拉頓 白龍 勾魂眼
勾魂眼有開危機40%果格 大招又全體20 血都唔洗理打哂1-30

我都係用呢隊頭29關都冇開過技
冇re過輕鬆打
勾魂眼要洗咩潛能好
大部份餅技佢本身就有
我覺得最佳係 防任意一個狀態 或者 任意一個屬性
或者防沙雪入天氣隊,不過就唔太建議
有冇抽中眼嘅巴打可以答我
mega眼嘅condition nullification係咪包晒燒毒麻怯綁混?

異常妨害無效only
異常狀態照常
3個版本:
When used by Mega Sableye, also applies the Condition Nullification effect to all allied sync pairs.

當勾魂眼已經變成超級勾魂眼時,還會讓我方全體拍組變成異常狀態妨害賦予無效狀態。

自分がメガヤミラミになっているときはさらに味方のバディーズ全員を異常妨害付与無効状態にする

美版1999
中文有提狀態,日版冇
然後我見reddit有人講用眼擋麻
唔知信邊個好
隻角色mega之後基本上自帶埋防異常,刷妖抗性俾佢好似最實用
異常係異常,妨害係妨害,寫做異常妨害即刻有人誤會佢1999
雖然個盤有擊中要害無效 但係個人砌法岩岩好唔夠能量 所以迫住揀佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞