Gchi混血肥仔!啱Channel新老細唔撚啱channel,肥仔反被告

261 回覆
484 Like 26 Dislike
依家arm channel個方向都被迫改變緊
睇ig都知有成員話要格硬拍一啲唔想拍嘅片
avtommy:
唔好意思
大家等多陣喇

微電影《臨別秋波》琴晚話就嚟出,ready 好之際,今日就收到律師信又禁制令又乜又柒。好在我個人做嘢好穩陣,大家唔駛擔心,我仲睇清楚好多嘢,完全安全。

不過睇片就要等多陣喇!

大家「千祈」…
唔好sub我YouTube channel住

https://youtube.com/c/%E6%B7%B7%E8%A1%80%E8%82%A5%E4%BB%94

https://www.instagram.com/p/CUz2YoKIw1c/?utm_source=ig_web_copy_link
收左人錢 又想話俾全世界知我準備另起爐造
如果唔舒服可以轉會去其他,去試當真或者熊仔頭度 問題唔喺新買家度喎,問下肥仔做乜賣左佢channel仲好啦

或者叫新買家免費俾返肥仔搞返?有冇得諗
如果放係atm channel 播咁算唔算有版權問題?
唔係話佢去英國既咩
留低個其實做乜9

走人啦好心
去到唔洗食咩
入邊到?
入乜9
自己開channel
唔係諗住去痴人呀嘛
老女人有乜好屌
點解假設左新老細一定唔鍾意舊老細係arm channel d片出現?
廿幾歲,有幾老?
佢可能食開幻幻
買channel 最on9, 得罪前老闆叫班fans 一齊unsub 都幾頭痕
啱channel班員工自己本身有水路啦
幾撚正
女女應該冇問題
蝦屌哥撈乜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞