stocker(完) - Web版做好啦

1001 回覆
353 Like 17 Dislike
記得之前係咪提過曾經有投資者approach你地
有冇後悔冇要到

我覺得stocker develop左好多雞肋野 估值工具 討論區
其實都係,我地最後有接受到一個先有錢做到嗰啲雞肋功能,但比我再嚟一次我會全部資源dum去整mark數

不過討論區如果搞得起其實會好好
想問下有冇得直接IMPORT IB D CSV入去新開既組合到? 謝謝

Download 個template 將你ib嗰個跟住格式放入去就ok
因為要有template 啲header個program 先識分咩嚟
網頁版搵唔到IMPORT既@@? 得手機版先見到?
想問SPAC 退市可以點搞
無左市價想當賣都唔得
係,手機先有
可以自己set價
OK 謝謝解答,可能網頁版都加埋會方便D
唔好意思,Miss咗你message
market price 果度唔比我入
你撳落去筆仔嗰度就可以改價
你呢個位係改到價錢
但我唔係要改價錢
係隻股退市
我要係app 入面賣哂佢update番個record
咁喺app入面揀返嗰隻股票撳個加制加交易之後賣唔得咩?
就係賣果個位佢show唔到market price
我估因為已經退左市
而佢market price又唔比我自己打
Sorry有少少唔明,點解唔係改嗰個賣出價

佢搵唔到個market price 又唔比我manual 入
試試用others 類別得唔得,唔得幫你再問問
得咗
thanks
唔洗
你可以手動加一個券商利息,再喺入面加派息
好彈性的
想問下 平均持倉 平均成本 同ticker嘅平均買入價有咩分別
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞