stocker(完) - Web版做好啦

1001 回覆
353 Like 17 Dislike
Web 版係咪無FX
入左HKDAUD=X, 搵到, 但無現價UPDATE
有,你股票嘅編輯頁面有得將所有記錄轉去第二個倉
問下先
好似update嫁喎
哦,係咪入左去others就冇,啱啱試到
iOS App 平均成本會同今日收益個位
顏色錯咗,賺就紅色,蝕就綠色
要入 hk?
樓主你好我之前問過如果買咗細幣你個database冇可以點算?會唔會有得畀我manual加落自己portfolio 先直接你update到database
巴打WEB 果度Stocker VIP訂閱禁落去冇反應
睇咗睇我好似冇事,可否cap圖睇睇
唔洗,我地星期一幫你入左others都update
加入others度頂住先得唔得
等多幾秒都冇?有時call個比錢api有少少慢
係錯咗,多謝提醒
股票transfer發現bug,大家唔好用transfer住
轉左點算
成個profile炒左
可以首先試吓回復上一個時間點嘅備份,如果唔得嘅話email比我地,話俾我哋聽你係幾時出問題,咁我地跟翻你send比我地個emaile既地址俾返個備份你
網頁版正進行維護中
我都有相同問題 買左隻crypto database無
暫時加左入others不過冇得自動更新現價

如果方便既話 樓主可唔可以加BIT落去database
我都係買咗BIT我諗應該都係連登大船希望快啲support依隻幣

AMD230120C00100000
係web版想加股票入去成日都loading 搞到我要喺手機度加
Crypto 好似都開始幾多人用,研究緊幫crypto功能嚟個大升級
Crypto 好似都開始幾多人用,研究緊幫crypto功能嚟個大升級
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞