[Switch/PS4/STEAM]《超級機械人大戰30》2021年10月28發售(16) 參戰列表要黎冇用,冇人睇

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
唔夠
你淨係無彩的念動力維持合體狀態根本唔駛玩
我地隆聖講念動力點會衰過偶像大師
反正佢都吹過念動力以一敵N
真係好型
勁到寺田唔夠膽再放返佢出嚟
一路都覺得OG行EX劇情愁之章頂尊尼3人組最適合就係修羅3條友
係佢要加自己alpha3落去
果陣玩DP見佢咁鋪法真係以為下集就係alpha3劇情
結果MD大家有眼睇
セレーナ全滅果關仲要擺分支
一周目跟住統夜行真係唔知佢有出過場...
親生同鍾意既就死都要搵位ZIP入去
人地既就踢鳩走
一係就好似R咁亂改一通
仲有gc 直接殺鳩晒
呢個真係睇到我呆咗
人地本身好多機因為版權問題冇得出黎要代用
仲要比佢咁對待 班友唔撚想寫佢 就咪撚加
拿拿聲加alpha3完撚佐咪算
真係正仆街黎
到最後發現Rgun係DLC
想用天天炮就課金啦
所以我一隻DLC都唔撚會買
女拳投訴ACG界
根本唔應該買啦
正統機戰都要DLC買機
我不如去玩DD機又齊D招又多D
動作仲流暢好多TIM
點解無g gundam
打升有SRX就算
DLC睇定啲先

佢好似話DLC都係出過嘅機,咁A/Z無望啦,同埋想入A/Z都係想機戰救返白毛出黎
有SRX就算
DLC睇定啲先

佢好似話DLC都係出過嘅機,咁A/Z無望啦,同埋想入A/Z都係想機戰救返白毛出黎
唔想同DD撞作品好似係
如果有下集OG
寺田肯DLC出返佢地就算係咁了
鐘意加支線既寺田未必醒起佢地/有意識想加佢地落去
反而關智一隻波國修羅同奈奈連機過黎仲大機會 之前都有哈肯同艾夏過來了(雖然覺得似係想填下影鏡世界線)

不過都係希望出OG最後一作既話
寺田諗好哂主線點先
@3+W又要連巨人
敵役侯選又多
伏筆又多
大把野佢要處理
希望佢出到驚同踏踏實實填左必要既伏筆 再諗加咩支線
OG加主角都要DLC實屌撚到佢冚家剷
一係佢就將自己野ALPHA系列主角仲有SRX放DLC
アレディ就簡單啦 部天級都九成留比佢 外型就アルクオン
水樹是但變部妖精里昂比佢 要搵理由就係D博士睇過起EF番黎個班D資料
巨人個條線就收皮算啦 仲柒唔夠
以為自己寫得好掂 實際係熟魔裝個班屌柒佢 OG個班嫌佢唔知邊度爆出黎
alpha3+W+SC2主線填埋D濕碎伏筆 仲有少D幫自己野打飛機完撚佐去
我都收貨
問題係佢同x-omega兩隻都係自己玩殘自己
睇完試玩
講句唔好聽
早見把聲唔太啱做艦長

主角d格鬥同射擊數值一樣
唔通後繼機係boxer gunner 2揀1
omega真係玩死自己
未整pvp之前
我記得實力膨漲好似冇咁嚴重
pvp之後就失哂控
dd其實還好
對比當初,改善左好多問題
依家算係普通
話就下年會加新玩法
如果係pvp應該會趕走哂d課長
有重課講到明,係pvp既棄
希望oochi唔好on9
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞