[Switch/PS4/STEAM]《超級機械人大戰30》2021年10月28發售(16) 參戰列表要黎冇用,冇人睇

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
係多左MxP系統,d bug機更bug,戰艦5個mxp就有再動
而家真係得最後個招先有
尾二有啲大招feel嘅都仲係要睇部機企定定爆多次
真心on
明明已經斬or射撚爆
仲多得佢愁有唔少anti
真係多撚謝晒
nonono
我記得z1 2個陣
普通光劍斬開兩半都係即斬即爆
部Hi-Nu太勁平時都會雪咗佢
擊破動畫早期無,新果啲少
最高峰反而係W跟K

主角機細招 雷射槍 光束劍都有
仔細睇番
隻艦AOS系統分六個部份,每個三部份,每份又有八格升級,每格都會有唔同野升到
除左會影響部隊整體之外(加機體/角色數字等),隻艦的基本性能都會提升(見到有HP同EN回復)
咁的話隻艦得一個強化PARTS都算合理

暫時睇到有強化會減機體/武器的改造cost(仲有改造段數上限+1)
某d位會比強化parts你,裝了的機體會得到艦相應部份的強化數字
佢十幾部dlc 機就出小隊系統啦
點出得晒啲機
唔及7大超兵器
圍埋一齊互相援護
成隻game根本弱智
arx7 單份子刀擊破變隔山打牛

我應該一世都會記得
srw W,arx-7 開lambda d技會大進化咁,雖然低清,但真係好型
100分
櫻花大戰直接佔左5個名額

第二彈dlc內容同pv3係咪無講幾時
好似廣井王子當年講明唔比櫻花大戰入機戰
今次係透過嗰位寺田乜乜嘅櫻花大戰新producer先入到
睇著嗰作品由0%可能參戰變成正式參戰當然開心
利申自己當年比sega cc 水左去玩第一集
而家都唔知點解自己都變成老懷安慰嘅老屎忽
我比系列仲細過
你個名
然後ARX-8響Z3初參個動畫成舊屎咁
仲要未入Second Raid劇情已經用得
唔係線性關,可以用唔同機,狂刷
寺田割草式機戰
DLC有機冇劇情又有乜意思
停電真係柒到仆街
搞到我dlc見到部hinu都要諗下買唔買
想要dlc機係咪買豪華版就得?
同3兩個極端黎
有人話3平衡做得唔好 係岩既
但其他機體有用武之地 只係唔及中村杉田
到f 又變番7大超兵器玩晒 同12一樣
雖然知好多人對櫻花大戰有情意結,但你咁樣一嘢霸5個位真係好咩
停撚完仲要睇敵人企定定爆多獲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞