Figma 041 出咗灰模成年先有得訂

1001 回覆
1 Like 12 Dislike
晒氣。figma outdate得太厲害
fate/fgo都少咗灰模啦
2/3年前一大堆灰模吊住你引再慢慢出
所以個post年幾都推唔爆囉
又無得咁同土人比既,mf產能不嬲都低過gsc好多, 土人 pvc 一年都係得一兩隻,係土人依幾年幾可級數咁出先覺得figma少咗,睇返出貨表又唔算少
近幾年出個figma係差咗又係既
DATE A LIVE 十香等左成十年先出到, 不嬲都話玩FIGMA係一種信念黎
你睇吓隔離土人,今朝係咁公布新嘢。連最新套revenger都有份。figma
已經半放棄figma
只揀一啲有愛嘅先訂
根本佢而家出嗰啲我都冇興趣入。拎埋無職艾莉絲我冇貨了

佢先係最大嗰個
咁新果隻有份量啲(應該係成隻個比例大啲?)

Sonico都係最近幾年先至越來越厚肉地
隻嫁王尼祿又延期啦屌
睇黎隻白槍要年尾先有
嗰陣時買隻黑肉返嚟都差唔多四舊水 仲要係食炒
依家四舊水一隻都買唔到
我寧願佢一碌過
我呢隻係舊年yahoo日拍¥8000即決(未開封),都係4舊幾港紙
而家前後訂咗3隻figma,隻隻都過萬円
成個月先出得果幾隻都要delay…
●2023年2月→2023年4月
マックスファクトリー「figma エリス・ボレアス・グレイラット」JAN:4545784068168

https://www.goodsmile.info/ja/post/5795/2023%E5%B9%B42%E6%9C%88%E5%87%BA%E8%8D%B7%E4%BA%88%E5%AE%9A%E5%95%86%E5%93%81%E3%81%8A%E3%82%88%E3%81%B3%E7%99%BA%E5%A3%B2%E6%9C%88%E5%A4%89%E6%9B%B4%E3%81%AE%E3%81%94%E6%A1%88%E5%86%85.html
我都係

最多佢出埋另外2個老婆 先會買
其他作品等佢出得黎 熱潮都過哂
一直等緊figma出 洛琪希

終於寄番黎啦
我都收到左,送比朋友算
最近想後追返o的成近10年前出既Figma ,見駿河屋有咁就落單啦,佢send email同我講話要搵下件貨係邊,搵到再同我講,咁我去購入History度睇直頭寫取消左咁即係叫我等定吾等,我係佢地個網簡其他店(非駿河屋分店)果隻都準備出貨(同一日落單

有無人有類近經驗分享下,e家半天吊買其他店又吾係,等又吾係
花嫁尼祿出左貨了..
今次有無炒車?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞