Figma 041 出咗灰模成年先有得訂

1001 回覆
1 Like 12 Dislike
大一個碼

popup一入又係新坑 幾百幾百咁追哂個套作品既系列 一入就會不斷買 土地問題嚴重
邊度仲有圖坦卡門訂
佢定位係低價位既不可動FIGURE
你當係景品同普遍1/7 PVC中間
有部份本身有出過1/7
POPUP縮細到1/10左右
官網截埋應該揾唔到 一係等人放單 一係出貨果時等啲人放 而家已經見到唔少人放黑沖田 什至有啲係全新
我想問 figma sp 146 上三係咪同炭治郎嗰幾隻都係同一條line?
見個number又細d
即係之前灰模嗰隻?
figma 好似有分原版 sp 同ex 有咩分別唔清楚 不過number 係分開計咁解
你前髪都好sad
其實點解唔再出figfix
又可以同figma擺埋一齊又慳位
唔好賣掛
Figfix出得唔多
個價又唔係特別平
Ex係wf嗰堆限定
Sp係有野同梱或者係特別企劃?
以前多數係跟game、漫畫或者dvd之類出
龍騎系列無野跟不過都係歸類入sp
艦娘4、5隻,小櫻2隻,LL 9隻
每隻都4、500蚊
記得睇巴哈啲人開GSM福袋果時都係一堆figfix同overwatch
GSC
咁濕鳩,figfix死貨黎……
之前見過人貼支那GSC啲福袋
會開到大流士嗰條魚
痴撚線個包裝比正常紙盒大一截
thx兩位
因為我figma剩係買鬼滅 所以唔熟
同埋見平時會show晒有咩晌入面嗰幅圖
但唯獨上三冇 覺得怪怪地 驚買錯
其實figma 可唔可以出多啲配件
武器當然最好 但例如場景 背景 枱櫈 呢啲都可以出下姐
奸笑:Ok dlc dx ex版
因為……上三真係太少配件
兩塊臉,手型,膠片無啦
炎柱都無分雙版本
表情總係覺得少左啲,戰鬥臉得流血嗰塊
炎呼特效又咁孤寒
其實我對宜家啲食玩/扭蛋有興趣
例如 武器傳說啲鐵劍 比figma拎
食玩 枱櫈盡量搵啲岩size 比figma用

例如輪椅比桐人坐 拉拉緹娜係後面推
咁依個問題再叫佢地寄會唔會唔理。。
而家麻煩左好多 你可以試下 記得圈比佢地睇邊個位你覺得有問題
唔過百萬訂閱就唔限量,gsc人權
啲人唔中意黑肉
不過我相反,黑肉好撚正
牙火限3,其他限2膠膠地
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞