BACK 4 BLOOD討論區3(隻驚已玩完?無人開post)

1001 回覆
11 Like 17 Dislike
我覺得幾有挑戰性
但野團有啲人成日唔買引怪手榴彈
買左易打好多
我主要拎狙打特感
其他人拎步槍清細怪

同埋依集都幾睇合作
第一章炸船 排到個識玩嘅 我拎炸彈裝佢幫手cover
成件事唔同哂
通常輸都係啲人玩慣l4d2 係咁衝

又撞到雀又盛

但慢慢打反而容易過
野團carry人都係另一種玩法

Carry到人地救你先
琴日果場野團 條友比tall guy 追
佢引埋黎我身邊

應該好多人一開始都以為係L4D 鳩衝跑酷。D烏鴉啊,車啊,門啊全部唔理
10蚊夠你玩到厭仲想點
係咪應該由easy玩起
已經諗緊同街人玩下先
玩落都ok, deck system都唔錯,但地圖同關卡設計真係冇L4D咁有趣,特殊感染者個模組冇L4D咁特出,加上同一隻野有2個能力,變相特殊感染者好似好少咁,然後中間個難度我已經覺得好難玩落就不過不失,但之後仲有冇人玩真係睇佢更新嘅造化
最好係
新兵過曬頭一個章節會熟d地圖,換住d卡片去打老兵點都有d戰力先
以前用ps4 手掣玩槍game 例如 bio 系列/GTA, 打少人數既比較易瞄, 但玩L4D2 / B4B 呢類會成堆屍衝埋身, 會唔會好難操作???
唔會 有輔描勁到傻
輔瞄係咪即係禁L2 幫你瞄屍, R2 就開槍射果種? 唔需要用粒菇自己對準
係 依隻game佢幫你瞄嘅位大概係頸位 你粒菇只要輕微郁上小小就得
唔該晒,好似未見街有ps4普通版
排到d 岩岩開始玩既 連新兵都吃力
不過想問下 如果過左老兵係咪會自動解埋新兵
不過用左咁耐連散係真係幾爽
有卡加20% reload speed 仲有張再加30% reload speed
用埋金彈閘再30%
入彈摩打手 好爽
老兵

蠕蟲先鋒兩關 好撚癡線

有小小似l4d 阿bill一打百咁
唔知 老兵未過完第一章 一出迷霧就難到喊
XBOX PASS 係唔係今晚12點有得玩?
主機轉區去 NZ 搏下 7 pm 可唔可以入 game 啦
玩完新手咁多章 都解到好多卡
跟住先打老手穩陣
入得
xgp話過咗12點就玩得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞