BACK 4 BLOOD討論區3(隻驚已玩完?無人開post)

1001 回覆
11 Like 17 Dislike
有冇人一開game 就成部機crash左?
完全唔知乜事
利申:顯示卡3070 &windows都update到最新 玩其他steam game完全冇呢個問題
手掣好難玩

利申Xbox
steam 買左唔比DL 要等到12點?
XBox DL 玩左陣…
麻麻哋 畫面差 手勢難用
Gear5 Online好好多
畫面真係幾差 XSX玩緊

都係貪佢四個朋友一齊嘻哈
玩左好耐啦喎
xbox gamepass 要sign in
DL 得啦
DOWN緊
DL緊
有無Gamepass撚
多謝巴打,你唔講都唔知有呢樣野

有冇gmaepass加好友打
STEAM有無人一齊玩
Ps5有冇人一齊玩?
GAMEPASS 有無JJ一齊玩
https://discord.gg/rQk46zc8aY

PC/XBOX/PS都可以留個名
啲卡係咪有啲重覆拎會無效果?
其實隻game有cross play, 唔駛強調咩platform
ps5 用唔用到mouse keyboard 玩?
速食文化 ,依加無以前啲限制
打幾耐就打幾耐
應該可以,我見steam個frd list照帶落去B4B。

我全部frd都一齊買哂game pass

講真10蚊之後39蚊,又有AOE4、Forza、Halo,仲有Gears of War、Niet嗰啲大作,真係幾抵屌。
淨喺覺得音樂同特殊怪設計得比l4仲要差

另外炸船個 part我仲以為啲差佬喺假人嚟,點知到守個下會幫手射

同埋今集無咗 l4d個種無助感,l4d除咗自己team個4個人之外,好少會見到其他有樣既人,全世界得返我哋4個既氣氛做得幾好,但b4d想表達宗旨可能唔同,無得話邊個好啲

但整體嚟講都喺一隻唔錯既遊戲,尤其角色與角色之間既可塑性同玩法差別都大,無咁單一,玩起上嚟要更加講求合作

仲需要多多改善

有冇巴打都有呢個問題
買完game pass 唔知點解 down唔到 有無人知點解
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞