[山治年終於到!!] 海賊王 第1028話 中文 腕龍

267 回覆
38 Like 7 Dislike
marco起碼有老雷利level
御田同中年雷利差距應該唔細
巔峰御田最多同宜家marco打個和
有人話毒Q同庸醫有機會有關係所以索柏對毒Q
但係如果又打打下整解毒藥就同之前打Q差唔多,冇新意
毒Q用鐮刀,索柏冇霸氣都唔知點頂
怪物索柏打冠軍應該會好睇啲
冠軍之前頂上對住戰國咁撚大隻都夠膽郁手,即係佢有技能可以counter巨型target
我覺得對位多數跟位置或角色關多過跟能力,我鳩估羅賓會對青雞,不過我估青雞跟本唔駛打
我都係估青稚會放水
所以放娜美同佢對
分分鐘青稚會知道娜美身世

拉菲特係魔鬼警官,同CP9一樣都係黑暗正義嗰類,而且同羅賓一樣都係蠱蠱惑惑,兩個都識飛,打起上嚟好睇啲。

如果就咁跟船上位置嚟對嘅話,啲戰鬥好難想像
手指點煙
幾時頂上一擋三大將
娜美身世應該同天王有關係
唔洗食艾斯粒果實都可以有火
。。。ok
真係好撚型
見上網啲人估冠軍會食咗熊個玉球果實
睇少d呢d野啦
如果係咁真係變左血統王。。。同埋天王應該係關桃之助事?
打落去應該輸比赤犬
比較肯定係
卓打獄長
烏打狙擊手
Franky打Champion
娜美打九尾;同羅賓合力

骨同拉菲特,外觀相近 又有杖,或拉識飛 又諗起羅賓
山治 比較似 對惡政王,懸賞繼獄長 巨大戰艦最高
喬巴可能對巨大戰艦,一個underrate一個 overrated懸賞?都係吉祥物咁,喬又玩變大,
但應該都要應對毒Q?
或者
甚平對巨大戰艦 海戰較合適;喬對返毒q

大和應該唔會打依堆 對青雉或其他人較可能
天王冇講過關事

凱多同大媽合作想玩古代兵器,都唔關核之助事啦。
(正路排除沙國冥王+魚人島白星,凱多想要既剩下唔通就係天王?)
山治情報組:第一次更新
1029話 標題:從天而降的腳法

索隆斬傷燼(King)的翼,二人地面戰中,

戴面具的CP0 VS 布魯克,用電話蟲拜託甚平過來把羅賓帶到安全的地方

芬奇對腕龍的機械身體感到興趣。

山治 VS 奎因 (Queen)奎因打不到山治
山治看著天空想要借用更大的力量才可以擊敗他

山治跳到空中,在鳥兒頭上再跳躍,(上天的過程中看見路飛跟凱多在打),在最高點變身隱形黑,翻身向下踢(這幕像是向周星馳功夫致敬)

本話的結尾,山治解除變身,雙腿都是火,用手指點煙,
廣場上出現巨大腳印,奎因反白眼,貌似被擊敗了

下周不休刊

[/quote]
山治山治山治
所以紅髮一定要比黑胡打敗 先令黑團似返大boss
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞