[山治年終於到!!] 海賊王 第1028話 中文 腕龍

267 回覆
38 Like 7 Dislike
家姐條眉幾時一左一右? 你係邊睇返黎?
目前睇黎山治係特別勁果個
佢老豆知道應該揼晒春
D友鳩up唔洗本
Champ比sabo秒撚咗
下一話應該係講3治一早就死撚左
呢一話只係FF
改造左係事實,唔想走都無計
係香港唱下歌,著下黑衫都犯法 漫畫世界已經唔覺得出奇
啲中將除左卡普廢架喎 一早勁過中將啦
山治情報組:第一次更新
1029話 標題:從天而降的腳法

索隆斬傷燼(King)的翼,二人地面戰中,

戴面具的CP0 VS 布魯克,拜託甚平過來把羅賓帶到安全的地方

芬奇對腕龍的機械身體感到興趣。

山治 VS 奎因 (Queen)奎因打不到山治
山治看著天空想要借用更大的力量才可以擊敗他

山治跳到空中,在鳥兒頭上再跳躍,(上天的過程中看見路飛跟凱多在打),在最高點變身隱形黑,翻身向下踢,(這幕像是向周星馳功夫致敬)

本話的結尾,山治解除變身,雙腿都是火,用手指點煙,
廣場上出現巨大腳印,奎因反白眼,貌似被擊敗了

本周休刊,下周復刊。
唔想做人妖做過
唔想做改造人又做埋

但兩大夢想隱形同all blue 應該都會有
天殘腳

武林相傳,有兩種至高無上,超凡入聖而又空前絕後的武功----如來神掌及天殘神功。這兩套武功,既相生又相剋,各有千秋,傳説是分別由三百年前的兩位曠世奇人所創。但後來兩人卻在一場驚天地泣鬼神的慘烈決鬥之中同歸於盡,致這兩種神功才驚鴻一瞥,便成絕響,最後淪為幾百年間武林中人代代流傳的一段神話,無人能窺其堂奧。
如來神腿
屌你老味又重畫
我估山治打希留
契仔打酒桶
1號應該打索隆
山治打2號應該希留
你係咪搞錯左…
如果對位嘅話應該1號對山治,2號對希留(計懸賞高低)

睇返黑胡子海賊團嘅number排位
Champion vs 山治,拳對腳
希留對索隆,劍對劍
咁樣好似合理啲
2號對索隆
伯吉斯廢過queen
打佢無野睇
懸賞要睇完左呢度點計

2邊個打都有理由
山治要打爆隱形果實
希留劍又可以對索隆
Champion咁廢,應該要留比廢柴三人組打
但烏爺同喬爺已經有好明顯既對位(超音速同毒Q)
淨番娜美
打九尾
大和打啦
九尾幻獸種又lv6
九尾打大和合理d
兩隻都係狗狗果實幻獸種
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞