(飛機迷)嚴選最靚飛機塗漆

271 回覆
27 Like 19 Dislike

Air New Zealand Lord of the ring 啲拉花都好靚
FIJI

😂😂😂

好撚靚
估唔到咁多 CX 新花同好 😭

Cx 新 livery 夠 clean

初期對個轉變有保留
但越睇越順眼
襟睇其實好緊要
當對手鍾意大紅大黃,就更加要強化自己有格調呢個brand image

我一直都認為香港大多人都唔太接受新嘢,睇唔慣就話人設計垃圾,CX 一開波做 rebranding 我已經覺得好靚,係啲人鬧變單色 logo 廉航化乜乜物物

至於 KA 個新品牌呢就…

初期對個轉變有保留
但越睇越順眼
襟睇其實好緊要
當對手鍾意大紅大黃,就更加要強化自己有格調呢個brand image

我一直都認為香港大多人都唔太接受新嘢,睇唔慣就話人設計垃圾,CX 一開波做 rebranding 我已經覺得好靚,係啲人鬧變單色 logo 廉航化乜乜物物

KA隻龍仔細隻仲要簡單咗

初期對個轉變有保留
但越睇越順眼
襟睇其實好緊要

我覺得根本原因的確係為cut cost
CX KA只會越來越統一化

見佢PR相調色調到咁柔和
都知佢想走低調簡約路線
貴賓室新設計都係呢個theme

劉鳴先
細個0係啟德見到美國西北航空覺得幾靚

呢個型

好撚柒喎
竟然無人貼BA
簡單就是美, 字又工整。
細個0係啟德見到美國西北航空覺得幾靚

最鍾意SAS

初期對個轉變有保留
但越睇越順眼
襟睇其實好緊要

最有特色個條龍比佢搞走真心 sad
其實佢而家咁搞法同合併晒無分別
KA 唔似 KA,明明KA 呢個 brand name 可以做得更好
香港嘅話除左以前大柴之外
舊:
新:

如果唔計香港就KZ

同埋CV
竟然無人貼BA

BA 舊花
竟然無人貼BA

BA 舊花

呢款?
竟然無人貼BA

BA 舊花

呢款?

而家果隻都唔錯

點睇
竟然無人貼BA

BA 舊花

呢款?

新花唔係唔靚,但冇圖中隻舊花嗰種英式低調貴氣
竟然無人貼BA

BA 舊花

呢款?

第一次見 真係幾好

紫色

個人覺得最靚既一張
唔好插我影得差
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞