有無人成日收到SMS 驗證碼?

539 回覆
155 Like 18 Dislike

AIA 都收過 明明冇買保險
岩岩又收到C'ME 乜撚野黎
成日都收到 冇登記過都收到
我都收到 Smiles 同 CMe
Same
無啦啦開始收到C'me
咩料
係咪比人賣左電話no.
Facebook 仲要比人attempted login

呢兩日係咁收到4603 xxxx send出黎既code 好撚煩
same
係咪用過牛牛login 我用牛牛之後先會收到呢啲sms
Same…係咁收到 C’ me code
收左差唔多成個月 加拿大美國電話 MSG 就有乜柒C'ME SMILES 燥到蘋果客服REPORT埋 叫我自己BLOCK同去APPLE STORE 個APPS 反映 話唔會採取任何行動 只會將我既意見收集 痴線
佢係用你個電話 No. 盲撞, 你想 Apple 可以比到啲咩 solution 比你?
APP STRORE 至係 打錯 屌 呢2個APPS 擺明有問題
電話號碼循環再用
嬲得制 係咁打錯 STORE
同 sales cold call 原理一樣, 只可以做嘅就只有即 delete 唔理, 過一排啲攪手知你呢個 No. 冇乜反應就唔會再收到, 我兩個 No. 都是成功例子

所以你搵 Tim Cook 都冇用, 根本唔係 OS 問題, 愛莫能助
COLD CALL 電話就管唔到 由APPS 點會管唔到 個APPS 收左皮 佢唔會再經個2個APPS SEND CODE
same 乜鳩嘢嚟
啲 code 唔係由啲 apps 自發 send 比你, 係有心人想攪鳩你而用咗你個 No. 向呢啲 apps 申請服務, 咁關 OS 同啲 apps 咩事?
唔通我用你電話 No. 玩鳩你, 係咁打電話幫你叫 pizza, 咁又係 OS 同 pizza 公司問題咩? 以你講法, 間 pizza 公司執咗就可以解決問題? 咪玩啦哥仔
我好耐無收到啦WO
點會查唔返, 耍你啫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞