有無人成日收到SMS 驗證碼?

539 回覆
155 Like 18 Dislike
我最近都成日收到
想問下有冇人有用SoSIM
我都係一樣情況
㩒入去無啦啦叫我入信用卡 心諗明明免運
跟住問返購物網站嗰邊客服話唔使理就得 話我件貨根本直頭未出 仲send咗張佢哋公告係講dhl詐騙
UK電話好撚煩,cut佢線再即打嚟,
Block撚完,又有另一個UK號碼打嚟,
搞到呢兩晚瞓覺要飛航模式
收到之後,信用卡真係俾人盜用左,收到sms話係apple.com/bill到交易左幾百蚊。近排不斷到收到shein同happn既sms, 又收到44字頭電話。我懷疑信用卡資料係我之前網上購物出事。已cut卡同查單。
仆街啦咁
你咁講 我開咗sc之後 都開始收到
唔知關唔關事
呢期日日收到dada英語同smile
究竟咩料
每日兩次 <#> Your Smiles App login code is
係咪你sub 左d咩app無cancel呀
有d app試用完自動sub
我日日都收到smile app sms, 究竟做乜鳩
早2日更新咗iOS 15.3 就冇再收過
可以觀望多一個星期睇下會唔會仲有
撳個名-> info-> block this caller
block 到,撳入名,info, block this caller
琴日開始收到smile apps一日內收到兩次
今朝起身6點幾收到兩次 頭先晏晝4點幾又收到
原本以為有人入錯電話號碼 好奇上google搵個apps 係咩先發現原來已經有咁多手足有同樣情況
我淨係收過smile既驗証碼 我用an機 個電話號碼用左十幾年 手機都係舊手機
想問下幾個月前開始收到既手足有無咩異樣

同埋我就咁block左個訊息發送人 咁做夠唔夠
不安 推下先
我尋日下晝5點幾開始收到<#> Your Smiles App login code is⋯⋯⋯,凌晨3點幾又收到,7點幾又一個。關唔關係Amazon買過嘢事
似 個陣好多d細公司走出黎

有電話號碼
我都係咁
前日夜晚收到個smiles app sms 驗證碼
今日又收到Dhl email
好不安

點搞啊
呢兩日都收到
咩smile app
日日都收到,有冇巴打知可以點搞
由"Qsms" send 過黎,冇number , iphone 想block 都block唔到
係唔係要搵電訊商搞
屌 我都有一日三次
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞