有無人成日收到SMS 驗證碼?

539 回覆
155 Like 18 Dislike
係咪use xxx xxx to verify your Instagram account
ching你有冇試過block完個對話幾日後睇返發現個對話冇咗
唔太明,即係你unblock返個number發現未block之前既對話唔見左?
唔係,前日block咗個message,因為內容有啲唔同所以有印象,今日喺 已封鎖 嗰度睇返就發現唔見咗個對話。
我又冇咁既情況
岩岩凌晨收到qsms
Tecent qq
不斷收到華為驗證碼
same, 3日前開始, 每日一個
試下cut左張卡 叫銀行左寄過張新既黎就無晒啲sms
今日收到仲paypal,華為同一個我從來冇申請過的account的sms驗證碼 ,但我paypal唔係用呢個號碼登記,paypal都冇掛信用卡到又冇錢係入面,信用卡都唔係收到sms呢個電話登記,真係R哂頭
同一部電話process?
dual sim, 但另一個no.冇收過呢啲sms,用google個短訊app
今朝收到Twitter,PayPal sms
即刻爬下文睇下咩事
屌喇星又收到,好驚比人盜用信用卡,屌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞