其實六合彩係咪只係一場騙局?

290 回覆
158 Like 343 Dislike
可能六合彩係有d 功能性? 我覺得大獎用途好廣泛, 一般人都有機會中但係中既未必係一般人。

純粹FF
睇過攪珠過程都仲噏得出造假嘅人,唔係低撚能就係白撚痴
次次講要幾錢先可以唔洗做都會有啲咩最少要5千萬,1億,甚至幾億嘅建議,但明明大把人返工到退休都未必搵到3千萬
之前頭獎八千萬都有人話唔夠退休
就算用fg 50k計成世都唔會搵到
係沙田做過其中一個負責六合彩既職員,
冇你諗到咁高科技,真係一部攪珠機加幾十個軟波
咁耐以黎會唔會話有官員突然唔撚撈反面岀黎直播爆政府大獲?
先唔講根本無可能有人會反面
有無能力反面而比全世界知又係另一回事

你可能點都會話一定有人會反面 馬會好撚驚
要咁講都無辦法 唔反面嘅理由千萬個 反面嘅理由可能有我唔知但一定好撚少 再加上根本就無能力反面
係咁嘅情況下都揀後者嘅人個腦唔係弱智就係癲佬
呢啲人都可以參與到 我都無話可說

弱智仔幾時返返去讀書呀
次次投注額都高過派彩 洗唔洗做假呀
認真 條友叫驃叔 印象中佢老婆係肥婆黎 有三個女
大女好撚大波
其實話咩錢冇人嫌多所以造假
咁講真係無得講
你話彩金累積到一億咁上下自己買全餐都算過得去
但三四千萬你都覺要造假咁真係你鍾意點就點啦
你講基本無可能已經冇討論空間啦

我夠話無可能做假啦

你咪慢慢FF囉
呢個forum 真係大把小朋友啦
何必咁認真
D小朋友自己未中過就話人做假
洗撚造假咩 statistically係一定賺
買假希望姐
幾百蚊就行開啦
十次有一次真,其他自己友袋, 真亦假時假奕真先呃到人
你呢句同你個人先令人無討論空間

同埋你好有潛質做豬
起佢底就知賭錢輸到唔願面對現實
聽講最後走左佬無結,唔知有冇記錯
有時成憶架喎師兄你係咪戇鳩
發覺連登仔啲陰謀論真係同啲藍絲廢老一樣
明明畀曬啲機率過你,又畀曬啲投注額分配過你睇,咁都要話馬會「可能」造假
應該係話連登仔自己去做生意個mindset 先係要賺到盡
真係造假嘅咪篤爆佢囉,背後有幾百萬個苦主支持㗎
其實截數前個15分鐘已經睇到晒邊組號碼最小人買或者得一、兩個人買
到時再順勢出號碼
你係做馬會定係做攪珠機間廠?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞