其實六合彩係咪只係一場騙局?

290 回覆
158 Like 343 Dislike
睇下賭博啟示錄第二集電影
鳩UP行開啦
買左幾層樓應該已發過豬頭
https://corporate.hkjc.com/corporate/common/annualreport/pdf/HKJC_AR2021_Full.pdf
舊年六合彩投注額只係佔馬會1%,要做假都係跑馬同足球啦(何況上面都有人回覆六合彩馬會係抽咗佣金先派彩)
中左俾人知就真係同你個名一樣,網上投注中左唔駛現身都有錢收
有無現場監票?
小朋友先會覺得要做馬
做馬比人捉到痛卻邊個咩?
呢啲賭博業數學上食夾棍條數根本係賺硬
馬會個個都係打工要買通晒啲技術員
再買通啲系統員
再買通啲自己中獎人
仲要確保有技術完全控制到邊個波出
然後多左收入都係拎晒去捐
只有中獎果個會賺

寧願信人地做咁多風險嘅事咁多年
連司長級嘅人都比人爆到黑新聞出黎
都唔信馬會食水本身好深

就等同外幣店買入買出價咁

搵自己人贏仲好笑
咁你贏定我贏
上次8千萬咪3注中
啲暗陰論撚真係好煩
講到一千個假設人地點設局呃果一千幾百萬
一個假設去解釋另一個假設
講到天衣無縫咁有個秘密機制
但都唔肯接受數學上明買明賣已經穩賺呢個數字
照你咁講就唔會關到啲咁嘅結果啦
https://today.line.me/hk/v2/article/Lj36mj
六合彩昨晚開出2、4、6、8 二獎22注中僅派39520元
仲要明明每期都冇人中
佢竟然唔係得出結論係好難中
所以一注中好合理
而係反而諗一中就會多過一個人中先合理
連邏輯都冇
已經咁基中 期期都冇人中
如果係做馬唔係應該係兩注中嘅嘅機會仲細咩
笑撚死 個post 陣酸味大到呢
笑撚死 終極妄想症
成班傻西嚟,次次穩賺做咩要假
人地個設計本來就係賺梗你
跑馬都係,一開始舊錢抽哂水先拎去派錢
好少可先有一次要貼錢(獎金有下限)
正如賭場都唔需要做手腳,個局一開始就計好左係贏梗
造假好出奇咩,大把人洗黑錢唔在意損失幾多⋯最緊要洗到幾多用得既 某國d振災慈善機構收親捐款都憶憶聲唔通同你講用左去邊,有D野人地知講出黎都唔會有人信更何況傳到你耳邊話比你聽造假咩
比個最近既新聞你參考下:https://m.sohu.com/a/493337286_116237/?pvid=000115_3w_a
接受現實啦 兒登窮撚
反社會到要駁六合彩造假
你冇聽過個都市傳說話馬會會自己中返頭獎咩
問心有幾多人中幾千萬會公開影相先算啦
反正點都係馬會贏
你不如話啲波波表面係e-paper,內置CPU,攪珠時經藍牙將下個號碼send過去啲波,音何一個波一旦攪出,即刻顯示為該號碼,其餘波則顯示其他號碼
期期太平申士 一齊造馬?
好阿 比我試下
想知樓豬讀到幾年班
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞