其實六合彩係咪只係一場騙局?

290 回覆
158 Like 343 Dislike
就算要錢咪自己袋返曬 禁幾個制好難咩
買好多個琳把?係咪期期都買果幾組
我都唔知
我自己淨係買10蚊
校長十幾萬一個月,唔洗買六合彩,淨係用份人工狂買樓都幾千萬
馬會唔係私人公司,咁大個機構你覺得瞞到幾多人,
人地已經嬴硬都仲要屈鳩人,真係笑撚死
採訪就唔可以假既?

其實六合彩佢個pool 由幾百萬上到幾千萬,再出個頭獎,佢已經係賺咗頭獎既幾個double, 當然你要話咩錢無人會嫌多既話已經無咩好傾仲惡過六合彩
你中到咩
人地長有長做100%贏,洗乜冒風險做假,真係笑撚死
邊有咁多
校長去到頂先有12萬,要做6-7年先有
之前咪有個南亞仔中左俾人追訪囉
我就冇咁好彩,只係中過3獎,有親戚中過二獎
成班警察黑社會同政府都一齊造馬啦
連登仔中唔到就係假
今個月買左1萬蚊六合彩,無中過
同D 廢老藍絲話人出去遊行收錢一樣
高層既野你接觸到?
一年百幾期廿年二千幾期, 上鏡出樣嘅監票嘉賓受惠機構代表, 抽獎司儀又換過好幾個, 拍片剪片又一大班, 真係有出術的話呢廿年嚟幾千人參與實有人暗中錄低屈錢或者流出証據吧?

相反我信佢攪完珠公布前睇住number出張中獎飛拎嚟自肥/賄賂仲簡單, 只要一個程式員求其搵張唔中飛嘅編號改出頭獎號碼就攪掂, 500萬以上要登記咪整幾張二獎出嚟咯, 咁要畀官又好商又好黑又好都無人查到啲錢邊個拎咗啦

所以我覺得攪前出千機會唔大, 涉及太多人, 金額太過大. 反而抽後整多幾個二三獎無乜人會留意個銀碼又唔會引人注意先至可以長做長有涉及嘅人又少好多
獨市做莊根本就唔會輸點解要搞咁多野?
我中過 完
馬會董事都十幾個,都未計其他,到底要瞞幾多人,唔好咁癲啦傻仔
做人咁撚多陰謀論都算 d論點仲要咁on9
又點 呢十幾個人幾時食飯又同你講咩
六合彩一定唔肯公佈中頭獎既人買左幾多number
非法集資
有無過錢比你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞