Smile 微笑矯視 激光矯視 你問我答

315 回覆
18 Like 47 Dislike
Hoa係呢世都唔會復原
絲打過咗一年之後你而家對眼點
勁慘
我係樓主最新嗰個矯視勸世post嗰度入嚟睇
你而家帶番眼鏡? 但係咪帶返眼鏡都矯正唔到
有冇試過鞏膜鏡呀?

絲打呢啲失敗嘅case真係要個個post都分享下 救得一個得一個
我明絲打果種自責心態
個醫生做得咁差架 仲要唔理 起碼俾你做LASIK增進呀
鞏膜鏡唔係眼部手術嚟㗎 佢係硬式隱形眼鏡 可以改善hoa
絲打起碼去試下帶 hoa真係好痛苦
想點絲打你睇光會散開的意思係咪睇街燈/車頭燈散開? 睇電腦字係咪都會模糊?
最近做完, 暫時係光暈特別明顯, 同睇電腦字模糊, 但睇文件就冇事
Ching 2年後有無update!情況同你一樣
Ching. 情況如何 有冇改善 ?
so far3,4個月, 每日都有霧,尤其起身好重霧,長期都有,有無人都係咁
睇唔睇到野 ?
係好濛 定係 淺白色 咁樣?
有冇影響工作 ? 睇字睇電腦有有分別?
想聽多啲
我都就快做左兩年, 唉,都係咁上下

仆街 清晰
你而家係咩情況 對生活有冇不便?
睇電腦字辛苦d law , 仲要做IT

睇書無咁集中,容易眼累
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞